Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Masz racje,w końcu doczekaliśmy się i ty tego doświadczysz...O jejku strasznie długo musieliście czekać na jej powrót:-(

, zrozumiałam tylko tyle że że podejrzewają alergie na białko (mój starszy syn też miał ale obiawiała się ona na tle oddechowym) lub pęknięcie jakiejś żyłki w okolicach około odbytowych gdyż ma twarde stolce. Od przed wczoraj waga stoi w miejscu (1,460) a od wczoraj jeszcze zmniejszyli mu ilość pokarmu aby nie obciążać żołądka. Wirusa żadnego nie podejrzewają bo za dobrze wygląda ale też to sprawdzą. No i już ma zamówioną krew, dziś będą mu przetaczać.
że tak szybko wracał do zdrowia
nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale co to jest? Czy ktoś może mi wytłumaczyć? Był już karmiony butelką ale ze względu na tą krew w stolcu wrócili do podawania pokarmu pokarmu przez sonde. Znów jest na jakimś antybiotyku i pod stałą obserwacją. Mówią że to nie jest załamanie stanu zdrowia ale boją sie czy nie szykuje sie jakaś infekcja.
Być może właśnie powodę podwyższonego CRP jest ta krew w stolcu.Napewną zrobią małemu posiew na mocz i krew i wszytko się wyjaśni głowa do góry będzie dobrze ten twój mały to naprawdę silny chłopak.
całuski dla Aleksia