reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

MEA az tak sie stesknilas?:-)
Jak tam twoje cisnienie?

ARABELLA idz sie lepiej kuruj:tak:no ale powiedz cos niecos jak tam po wizycie?

Ja juz wykapana,gary pozmywane wiec teraz mam chwilke dla siebie:-)jeszcze musze ttylko paznokietki pomalowac.
Musze troche popolowac na Allegro i cos znalesc sobie na poprawiny:tak:chyba kupie jakas spudnice i koszule ciazowa;-)tylko najpierw musze jakas fajna znalesc.

reklama
dobra ... myslalam ze cos napisze ale po tym dziejszym rajdzie po sklepach jestem kompletnie bez sil !! brzuch mam twardy i boli przy kazdym ruchu !! lepiej bedzie jak walne sie do lozka nic bym miala siedziec przy kompie ... jutro popisze co i jak ...

Mea - siedź w wyrku, jutro opowiesz. Dużo zdrówka dla brzusia.

Ja musze Wam coś opowiedzieć, dziś już bym jechala do szpitala !!!!
Siadam na kibelku, skończyłam robić swoje, patrze (chyba każdy ma ten odruch :D ) a tam.. KREW!!!!! Już sie zaryczałam cała, mysle "tylko nie to!!!" .. I co się okazało.. U mnie wszystko ok tylko moja mama ma okres i się nie spłukało.. :/
A ja w szoku, ale koniec końców szczęśliwa..

Siadam na kibelku, skończyłam robić swoje, patrze (chyba każdy ma ten odruch :D ) a tam.. KREW!!!!! Już sie zaryczałam cała, mysle "tylko nie to!!!" .. I co się okazało.. U mnie wszystko ok tylko moja mama ma okres i się nie spłukało.. :/
też bym się wystraszyła.. ;|
grunt że wszystko ok.. ; )
aja jutro jadę łóżeczka oglądać.. :-D
póki mama ma chęci musze atakowac z zakupami haha :-D
Dobranoc : *

Tez bym sie przerazila:tak:

MEA idz i spij dobrze;-)nam zdarzysz opowiedziec co i jak:tak:

ANOOLA milego ogladania;-)

Ja przejrzalam cale allegro i znalazlam tylko jedna koszule ktora mi sie podoba,no dwie ale ta druga chyba nie bedzie dobra na ciaze
Oto ta ciazowa
Koszula Roxy R 44 biała (735435816) - Aukcje internetowe Allegro
A to ta w ktora chyba nie wejdzie brzuszek:-(
Figl - KOSZULA z rękawem 3/4 roz. XXXL(46) (736453055) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry