reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Dzięki dziewczyny :zawstydzona/y: Jak zdecyduję się jaki materiał wstawić w parawan, to pokażę :-) A oryginalnie miał beżowy, ale wydaje mi się za mdły. Wypiorę go jeszcze i zobaczę... Parawan kupiłam oczywiście w sklepie z rupieciami :-D

Wczoraj złożyliśmy łóżeczko i trochę przemeblowaliśmy nasz pokoj 17m2.
Juz nie mogę się doczekać aż odbierzemy w październiku nasze własne M.
Mam nadzieję, że na święta będziemy już u siebie.
Póki co mieszkamy z moim bratem i bratową na 48m2.

Załączniki

• DSC02345.jpg
    DSC02345.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 139
  • DSC02346.jpg
    DSC02346.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 112
  • DSC02349.jpg
    DSC02349.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 113
  • DSC02348.jpg
    DSC02348.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 127
Ostatnia edycja:
Wczoraj złożyliśmy łóżeczko i trochę przemeblowaliśmy nasz pokoj 17m2.
Juz nie mogę się doczekać aż odbierzemy w październiku nasze własne M.
Mam nadzieję, że na święta będziemy już u siebie.
Póki co mieszkamy z moim bratem i bratową na 48m2.

fajniutki kacik dla maluszka:-)i kolorek scian tez super:-)widze lubisz kolor czerwony :-)

a mi sie udalo wczoraj kupic drzwi do mieszkania..bo normalnie to 4tyg min oczekiwania:-)w srode nam je przywioza:-)i ogolnie wczoraj jak weszlam do nowego m to doszlam do wniosku ze bedziemy miec bardzo kolorowo ale mi sie podoba:-)

Ola zycze Ci zeby developer oddal Wam mieszkanko w terminie..a juz cos tam robicie czy jeszcze nic??

Dzięki Gosiu :-)
Odbiór niby jakos w październiku ma być...
Narazie nie mamy tam wstępu hehe.
Mamy ju z schody, bo mieszkanie jest dwupoziomowe.
Mamy już 80m parkietu -jesion -kupiony w Leroy Merlin-leży u mnie w pracy w magazynie.
Mamy kafle do obu łazienek, trochę farb i tego typu pierdół budowlanych.
Lada dzień składamy zamówienie na umywalki, zlew, wannę i baterie.

Rozglądamy się za meblami kuchennymi do naszego aneksu kuchennego.
Chcę fioletowe meble, kremowe kafle między nimi.
Salon też jagodowo-kremowy.
Krótkie ściany jagodowe, a długie ściany kremowe.

A Wy ju z mieszkacie w nowym M ?

PS UWIELBIAM CZERWONY KOLOR :-d
Dobrze zauważyłaś :-)

Jedna łazienka na górze bedzie szaro-czerwona :-)

Mamy już 80m parkietu -jesion -kupiony w Leroy Merlin-leży u mnie w pracy w magazynie.

a gdzie kupowaliscie schody??bo my tez mamy mieszkanie 2poziomowe i ze schodami mamy problem:-(ja chce miec salon lawendowy wiec podobnie jak Ty hehe:-)i ogolnie do salonu fioletowe dodatki:-)a kuchnie zielona bedziemy miec hehe:-)w meble gawin sa fajne:-)Mu jeszcze nie mieszkamy bo wykanczamy dopiero...a drzwi juz zamowiliscie do pokoi i lazienek??Ja mam np przedpokoj "tropikalna pomarancza"hehe:-)i widze podobny metraz bedziemy miec:-)i moj m sobie chce zrobic na gorze lazienke w ciemnych kolorach a na pierwszym poziomie bedzie zielona z Paradyza:-) dokladnie taka Paradyż nchodz nie tak wielka hehe:-)

My mamy meble w kuchni jasny front, wenge środek, wyglądają fajnie, są małe, bo kuchnia też jakaś rewelacyjnie duża nie jest, ma 8 metrów.
Ale robiliśmy na zamówienie meble do dużego pokoju wzór jak z BRW z tym, że w BRW bez ławy dalibyśmy ponad 3000 zł, a u stolarza za same meble daliśmy 1900 zł + 250 zł ława, potem wkleję fotkę dużego pokoju. Ale czemu piszę o meblach pokojowych jak pytałaś o kuchenne, bo oni robią na wymiar kuchenne też i mają piękne fronty na wysoki połysk i normalne, no bajeczne, a drodzy nie są. Jak wkleje fotki pokoju i Ci się spodoba to mogę dać Ci nr telefonu do nich, przyjadą zaprezentują Ci projekt, pokażą fronty i może warto zamówić u nich. A są z Twardogóry- to blisko.

reklama
Gosiu schody robimy na własną rękę , bo jakaś firma to zrobi za minimum 15 000:szok:
Mój mąż skombinował stal, zaprojektował schody w Auto Cad-zie, bo jest inz budownictwa i tą stal pociął nam i pospawał taki spawacz .
Schody są zabiegowe, ażurowe na konstrukcji stalowej dwubelkowej.
Stolarz tylko musi nam teraz stopnie zamontować jak zamontujemy stelaż.
Całość wyniesie nas 6 000 zł a nie 15 000 zł :-)

Patrzyłam na Twoją łazienkę, ale ja niestety nie lubię łazienek w kolorze zielonym.
Pokoje tak, ale łazienki jakoś średnio mi się widzą w tym kolorze.

Drzwi jeszcze nie zamawialismy, ale chyba będziemy robić u stolarza jesionowe tak jak parkiet i schody.
Drzwi pomalujemy jedynie lakierem.
No , ale każdy ma swój gust i swoje upodobania.

Madziek czekam na fotki :-)
Jadę w piątek no Bralina do Vernotti oglądac kuchenne meble, ale ten kontakt do Twardogóry też poproszę.

Fronty chciałabym w takim kolorze-jagodowym:

http://vernotti.pl/pl/fronty_presto/product/3882/Fioletowy_NCS_S-6020-R50B

I raczej i górne szafki i dolne takie same-matowe.

Ostatnia edycja:
Do góry