reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

vill, fajna pościel :))))
Ja tez mam złożone już łóżeczko i komodę. Pościel przyszła więc wklejam zdjęcia :)))
Nie wszystko jest jeszcze gotowe, brakuje lampki, naklejek i takich różnych :))) ale mniej wiecej kącik w naszej sypialni tak bedzie wyglądał.
Bardzo ładnie :tak:szczególnie mebelki mi sie podobają
i zasłony w sypialni ;-)

reklama
Ja tez mam złożone już łóżeczko i komodę. Pościel przyszła więc wklejam zdjęcia :)))
Nie wszystko jest jeszcze gotowe, brakuje lampki, naklejek i takich różnych :))) ale mniej wiecej kącik w naszej sypialni tak bedzie wyglądał.
ślicznie wygląda:tak:
bardzo podoba mi się ten ciemny kolorek mebelków.....:-)

super podoba mi sie strasznie :) ladnie to wyglada razem :) dzidzi napewno sie spodoba :)

Dziękuję za wasze opinie :)))
dziewczyny a wstawiacie do pokoju, gdzie będzie dziecko jakiś fotel do karmienia?
Nie chcę brać maluszka do naszego łóżka, bo podobno szybko się przyzwyczajają i potem ani mamie ani tacie nie dają się wyspać - myślę o nocnym karmieniu.

ja mam taką pojedynczą kanapę, narożnik.Średnio się na nim karmi ale można rozłożyć i karmić na leżąco. Ale jakiś fotel też wstawię pewnie. Najprędzej ogrodowy ;-)żeby nie narażać się na koszta na krótki czas

Dziękuję za wasze opinie :)))
dziewczyny a wstawiacie do pokoju, gdzie będzie dziecko jakiś fotel do karmienia?
Nie chcę brać maluszka do naszego łóżka, bo podobno szybko się przyzwyczajają i potem ani mamie ani tacie nie dają się wyspać - myślę o nocnym karmieniu.

ja mam sofe ale tez nie wydaje mi sie najwygodniejsza do karmienia... mam jeszcze taki rozkladany fotel w ksztalcie kola tak otula jak sie na nim usiadzie ale rozloze go dopiero wtedy gdy naprawde bedzie mi zle karmic... ja tez nie chce w lozku karmic bo nie dosc ze nie wygodnie to tez nie chcialabym przyzwyczajac dziecka do zasypiania z nami :tak:

reklama
Do góry