Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

vill, fajna pościel)))
Ja tez mam złożone już łóżeczko i komodę. Pościel przyszła więc wklejam zdjęcia))
Nie wszystko jest jeszcze gotowe, brakuje lampki, naklejek i takich różnych)) ale mniej wiecej kącik w naszej sypialni tak bedzie wyglądał.
Kącik naszego malucha jeszcze nie skończony (brak lampki-żaby na ścianie, paneli w parawanie i naklejki przyczepione do ściany taśmą papierową, bo ściana świeżo pomalowana) ale już prawie, prawie...
ślicznie! Ale poprosimy jeszcze fotki jak będzie kącik skończony, bo strasznie jestem ciekawa tego parawanu.Kącik naszego malucha jeszcze nie skończony (brak lampki-żaby na ścianie, paneli w parawanie i naklejki przyczepione do ściany taśmą papierową, bo ściana świeżo pomalowana) ale już prawie, prawie...
Kącik naszego malucha jeszcze nie skończony (brak lampki-żaby na ścianie, paneli w parawanie i naklejki przyczepione do ściany taśmą papierową, bo ściana świeżo pomalowana) ale już prawie, prawie...