Noukie
Majowa mama 2007
O jej to rzeczywiscie przykro ale na twoim miejscu probowalabym dalej bo nie wiadomo czy sie nie myli.U mnie raz sie "rozmyslil" i przesunal.Kiedys mial jednak racje ze owu byla w 11 dc bo potwierdzil to gin.No ale nic nie zauwazylas np.jesli chodzi o sluz?
I daletgo warto zaczynac starania wczesniej a nie ograniczac sie do dni w ktorych najczesciej pojawia sie owu.Ja zaczynam tak pare dni po @ przewaznie.Powiedzmy 8,9 dc
Wiem Eijfi tylko mnie tak juz meczy te odliczanie
zreszta jak nas tu wszystkie
i myslalam sobie poczekac do 15dc i wtedy podzialac, zeby spontanicznie bylo
od 3 miesiecy mam owu wlasnie 15 dc i wczesniej te przytulania przed tez nic nie daly no ale ze przeocze to nie myslalam
no nic jak tylko ten glupi FF wyznaczyl mi ta owu zaraz przytulania byly ale pewnie musztarda po obiedzie
nie nakrecam sie bo moze i po skoku jest owu
chodzi mi tylko o to ze zadnych przytulanek wtedy nie bylo:-( a wlasciwy sluz ja mam ok 5 dni
martilla przeciez dobrze jest!mysle ze za pare dni mozesz skusic sie na test![]()
Tez tak mysle

Hej. Jestem u rodziców i tylko na chwilę do Was zaglądam.
emilchen nie martw sięJeszcze nie wszystko stracone. Poczekaj na jutrzejszą tempkę.
martilla przecież tempka ładnie skoczyła. Dlaczego sie martwisz?
Ja przed chwilą mierzyłam tempke tak z ciekawości...na elektronicznym w ustach pokazało 37,23 a na rtęciowym pod pacha 36,6... Już sama nie wiem co myśleć.
W każdym razie przez ten katar i ból gardła nie czuję sie najlepiejMam nadzieję, ze top szybko minie...
mierzyć trzeba zawsze tym samym termometrem i w tym samym miejscu, inaczej pomiar nie ma sensu, mnie też jakiś wirus łapie i wielu moich pacjentów, chyba coś jest w powietrzu
Wisienko, Mmm zdrowka:-)
Eijf a powiedz mi na Efteling wystraczy jeden dzien?
u stóp też ;-)