anaconda27
styczniówka2006
Odmeldowuję się do popołudnia bo trzeba się domem i dzieckiem zająć a nie tylko przed kompem siedzieć
Miłego dnia:-):-):-)
Miłego dnia:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też ósemka wyłazi od piątku. Lecę na lekach przeciwbólowych a maść to już zjadłam i nigdzie w aptekach jej nie ma a ona działała mi przez całą nochelo
Weronika nie zjadla wczoraj kolacji bo nie chciala i o 3 rano obudzila sie glodna wiec musialam jej zrobic rzadkie mleko
teraz tez juz sie obudzila i poprawila kasza i oglada teleubisie bo wstala strasznie marudna.chociaz sie uspokoi.ale wyrodna matka ze mnie
Medeuska mi znow ylazi osemkajuz mam jej dosc.musze sie w koncu wziac za te zeby i je powyrywac ale panicznie sie boje.
a Ty kochana lepiej idz do dentysty bo jak zaczniesz rodzic z bolacym zebem?
a jak sie czujesz?juz na wybuchu powoli...![]()
muszę iść do sadysty ale brak kasy. Jeszcze najgorsze jest to że będzie musiał mi dziąsło ciąć żeby zęba wyrwać
dobrze że mamy dobrego chirurga w żarach
ale ja chyba umrę z bólu potem
będę musiała iść w piątek żeby jakby co mama się Kubkiem zajęła
Oj Kochana nie zazdroszczę nocyWitam,
u mnie koszmar nocny...
Helenka poszła spać wczoraj o 17Więc o której wstała jak skowronek ... o 4 rano
Wzięłam ją do łózka, powierciła się trochę i w końcu usnęła, ale już świtało... Anika poszła spać o 19 więc wyspana była już o 6
Anabuba, nie przyjadę do Ciebie, al bardzo bym chciałaPo wczorajszych scenach, nie wybiorę się z nimi sama na taka wycieczkę
![]()
Pozdrowionka![]()
mi Kubek spał ładnie dzisiaj
ale w dzień nadrabia, znowu mu zęby idą u góry i chyba na dole tym razem
oszaleje
a już pomału zaczynam wysiadać psychicznie, ale jak w końcu będę miała dość i wybuchnę to już się chyba nie pozbieram. Dobrze że na piątek się z kolegą umówiłam na targu to trochę odetchnę od M i dziecka. Czasami to już mus a nie chęć wyjścia z domu 
wiadomo będzie krzyk i płacz ale pokrzyczy a potem usnie,nie obejdzie sie bez tego więc zacznij działać bo z każdym dbniam będzie ciężej jak to odwlekasz
medeuska marsz do dentysty!!!!!!!!
Oliwka w nocy znowu świrowała ale prawa górna trójka jej sie wreszcie przebiła
a dziś idziemy na bilans dwulatka,oj podejrzewam że będzie ciężko bo nie położę jej spać bo mamy na 14.00 więc bedzie śpiąca a do tego dojdzie że ona nie cierpi lekarzy więc znowu będzie jeden wielki cyrktrzeba będzie to przezyc jakoś
![]()
helo
Weronika nie zjadla wczoraj kolacji bo nie chciala i o 3 rano obudzila sie glodna wiec musialam jej zrobic rzadkie mleko
teraz tez juz sie obudzila i poprawila kasza i oglada teleubisie bo wstala strasznie marudna.chociaz sie uspokoi.ale wyrodna matka ze mnie
Medeuska mi znow ylazi osemkajuz mam jej dosc.musze sie w koncu wziac za te zeby i je powyrywac ale panicznie sie boje.
a Ty kochana lepiej idz do dentysty bo jak zaczniesz rodzic z bolacym zebem?
a jak sie czujesz?juz na wybuchu powoli...![]()
Też zaraz sobie go przeczytam, może bratowej przetłumacze, bo ta też dla wygody wlasnej z Julką śpi, a później jak mój brat wy...any dosłownia wraca z pracy to śpi na podłodze, bo te takie rozwalone. Tym bardzije, ze Julka lubila spac smama.
ja od 3 lat mam tefala. Jest juz do wymiany, choc pstroznie sie z nia obchodzilismy, momo wszystko i tak ja polecam.
Rewelacja!!!
Nam pomógł ukochany misiu do spania, ale musi byc tylko do spania i ukochany, zeby sie nie znudzil w zabawie. Ale poduszka no piersza klasa.
Oj kochana jak dobrze, że masz to ramię. No i fajnie, że spodnie pożądne.
Beatko w imieniu Moni oczywiście ogromne dzięki. Już jej wczoraj mówiłam, że w przyszłym albo kolejnym mieś coś dla niej przyjdzie, to aż podskoczyła. Pytała, czy czasem ( czarnych ) sportowych butów któraś nie ma.
JA ja ja ja ja ja ja ja ja j a. Uwielbiam gruszki a jeszcze ani jednej w tym roku nie zjadłam!
Też przeczytam...
Ad 1-ielka szkoda. Ja musze do braciszka skoczyc po fotki z roczku, bo my nie mielismy aparatu.
Ad2 i 3- święta racja, prawda i rada pierwsza klasa. Ale my możemy ytlko się jużpowtarzać. Zrób coś w końcu!
Ad4-Monia no po prostu rewelacja, przytyła o jeden rozmiar, wygląda swietnie, a jaka piękną piers dostala, no kurcze-az zazdroszcze ( zartuje ),, leki ma slabsze i mniej dzialaja, ale za to tez tak nie otumaniają i więcej się śmieje, dużo więcej.
Wczoraj Adasia zostawiła matce i przyszła do nas na pogaduchy-no normalnie szok. Co do zasiłków - pytałam, mówiła, że załatwione, ale czegos nie przyznali, W rowie napisze dokladnie.
Ja decyzji jeszcze nie dostalam, czekam i siedze troszke jak na szpilkach.
Arek jeszcze nie poszedł bo pracuje tak samo jak mój i wierzę, że nie ma sił palcem ruszyć.
Ad5-moja mała ja kspi, to możesz nad uchem patelą walić i nic, ale jak powiesz jej imie to sie w koncu przebudz- i uciekaj bo pioruny lecą.
KOBITO do lekarza z nim i to szybko. Współczuję ogromnie.
DZIEWCZYNY RAZ BYŁAM Z BOLĄCYM ZĘBEM U DENTYSTY I DZIĘKUJĘ BARDZO- MYŚLAŁAM ŻE SIE POSRA NA TYM FOTELU- TERAZ PEWNIE BYM URODZIŁA Z BÓLU NA TYM FOTELU JAKBY MI MIAŁA WYRWACWitam w piękny poranek
Ja oczywiście tylko wstałam to do komputera z kawką zasiadłam a dziecku bajki włączyłam
Dzisiaj chyba do jakiegoś marketu się wybierzemy na zakupy bo Maja wygląda już na całkiem zdrową, zobaczymy co jutro na kontroli pediatra powie
Do dentysty i to szybciorem
U nas bilans dwulatka też był koszmarem, Maja nie dała się nawet zmierzyć ani zważyć, to ja pielęgniarkom mówiłam ile waży i mierzy
Oj współczuję takich pobudek

Mnie raz bolal i wiem ze to jest masakra

Dominik oczywiscie musial sobie kupic loda jak co dzien
Juz mnie to pomalu wkurza bo za kazdym razem leci do lodowki z lodami i zawsze wybiera sobie lody z najwyzszej połki,czyli najdrozsze

,wróciłam do domu z psem ,zostawiłam psa ,w biegu kanapka i czym prędzej na stajnie,bo dziś przedszkole rozpoczynałyśmy.
;-) . Po drodze ze szkoły zakupy i właśnie weszłam do domu.:-):-)