reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
No niby tak... tylko, że... ja nienawidzę sprzątać! Mogę gotować, prać, nawet ewentualnie pozmywam... tylko niech nikt mi nie każe latać ze ścierą i wycierać kurze :-( A teraz sama, z własnej woli to robię i się pieklę, że coś jest nie tak :-( Chyba czas rodzić, może wtedy wróci do normy ;-)

no ja mam dokladniusienko to samo !!!!! za cholere nie bede sprzatac /podstawowy powod klotni z moim mezulkiem a tesciowa to wszelkie psy na mnie za to wiesza ... a ja ze to kwestia natury, ona nie lubi gotowac a ja nie lubie sprzatac !! :)/

Asko wiadomosci calkiem dobre przynosisz a z tym posiewem to i tak do poniedzialku nie mialabys wynikow !! bo wiesz ze sie czeka na hodowle bakterii ok tygodnia !! wiec nie martw sie na zapas !!

teraz laptop na kolana i lezenie :D syn bedzie donosil herbatke, maz sniadanie do lozka i bedzie gites :D

przy tych nerwach i zlosciach to ja dzis ten pokrowiec uszyje !!! a przynajmniej jedna czesc !! bo juz po malu widac koniec :)

idę wypłukać gardło bo padnę...

powiedzcie mi, czy przeziębienie ma jakiś wpływ na wyniki badania moczu? :sorry:
ja miałam zawsze problemy z moczem przy wszelkich przeziębieniach a czasami nawet i bez przeziębienia ale ja jestem wyjątek więc na mnie nie ma się co patrzeć
możesz mieć jakieś drobne bakterie ale nie musisz

reklama
albo jeszcze bardziej się przestawimy:-D

Ooooo nieeeeee! :sad::growl:

Dziewczyny a wy macie duszności?? Bo ja straszne:(
Asiu a ty kiedy masz najczęściej???

Mamy duszności. Niestety. Nawet w tej chwili. I mamy temperaturę ujemną, czyli jakieś 34-34,5 stopnia, co oznacza, że jesteśmy chore :-( Jesteśmy obie nieszczęśliwe :-( Chyba faktycznie, zgodnie z radą Marcina, wlezę do wanny i się wygrzeję trochę. Normalni ludzie mają podwyższoną temperaturę, ja mam zawsze obniżoną - już sama nie wiem co gorsze...

Do góry