Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No niby tak... tylko, że... ja nienawidzę sprzątać! Mogę gotować, prać, nawet ewentualnie pozmywam... tylko niech nikt mi nie każe latać ze ścierą i wycierać kurze :-( A teraz sama, z własnej woli to robię i się pieklę, że coś jest nie tak :-( Chyba czas rodzić, może wtedy wróci do normy ;-)
Oo ja też pytam hah. Kochana ja też umieram na gardło ale nawet płukanie nie pomaga:-idę wypłukać gardło bo padnę...
powiedzcie mi, czy przeziębienie ma jakiś wpływ na wyniki badania moczu?![]()
Ło uwielbiam kanie a jakoś do lasu nikomu wybrać się nie chce((((

NO ja tez sie zdziwilam i specjalnie sie jej zapytalam no i mnie pogonila to myslalam ze skoro pracuje jako laborantka to jest kompetentna osoba![]()
Mam nadzieje ze z tym zatruciem Twoim wyjdzie wszystko pozytywnie!!!
ja miałam zawsze problemy z moczem przy wszelkich przeziębieniach a czasami nawet i bez przeziębienia ale ja jestem wyjątek więc na mnie nie ma się co patrzećidę wypłukać gardło bo padnę...
powiedzcie mi, czy przeziębienie ma jakiś wpływ na wyniki badania moczu?![]()
Nie dobijaj mnieeeeeja też, panierowane w jajku i bułce tartej!![]()

albo jeszcze bardziej się przestawimy![]()

Dziewczyny a wy macie duszności?? Bo ja straszne![]()
Asiu a ty kiedy masz najczęściej???