reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja zakupię Dada. Są tanie i ponoć dobre, wpierw paczkę, mam nadzieję, że Maleńka nie będzie uczulona:-)
MOj Patryk lecial tylko na tych ,popierwsze ze inne na jego dupke nam nie podeszly ,a pozniej juz sie cieszylam bo ilez kasy na nich zaoszczedzilam.
Teraz na start kupie papmersy orginalne ,i oblukam czy malemu podejda a jak nie to zas dada .Za czasow patryka wsio bylo fajne z dada ,tylko ze jak uzywalam oliwki lub kremu i weszlo mi na tasiemke juz nie mogalm przykleic tego bo klej nie trzymal ,papmersy maja rzepy wiec i pieluchy nie niszczylam ....ale niewiem jak z dada jest teraz moze tez wprowadzili rzepy ???

Ooooo nieeeeee! :sad::growl:

Mamy duszności. Niestety. Nawet w tej chwili. I mamy temperaturę ujemną, czyli jakieś 34-34,5 stopnia, co oznacza, że jesteśmy chore :-( Jesteśmy obie nieszczęśliwe :-( Chyba faktycznie, zgodnie z radą Marcina, wlezę do wanny i się wygrzeję trochę. Normalni ludzie mają podwyższoną temperaturę, ja mam zawsze obniżoną - już sama nie wiem co gorsze...
ja też tak mam z temperaturą:tak:

MOj Patryk lecial tylko na tych ,popierwsze ze inne na jego dupke nam nie podeszly ,a pozniej juz sie cieszylam bo ilez kasy na nich zaoszczedzilam.
Teraz na start kupie papmersy orginalne ,i oblukam czy malemu podejda a jak nie to zas dada .Za czasow patryka wsio bylo fajne z dada ,tylko ze jak uzywalam oliwki lub kremu i weszlo mi na tasiemke juz nie mogalm przykleic tego bo klej nie trzymal ,papmersy maja rzepy wiec i pieluchy nie niszczylam ....ale niewiem jak z dada jest teraz moze tez wprowadzili rzepy ???
Moja bratowa używa do Madzi właśnie z Dada i mają rzepy z tego co bratowa mówiła. No chyba, że nie wie jak rzepy wyglądają:-) A do szpitala na te pierwsze dni to jakie proponujecie??

reklama
Do góry