reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Jako aktorki tzn jako Emilki jej nie lubię:) Taka naiwna, wiecznie zapłakana;-);-) Ale ten ojczulek miał śliczny krawat:-)
wejdź na nk do mnie i zobacz jaki krawat miał mój mąż na imprezie w lutym-cały różowy:-D bo ja miałam takie dodatki
myślałam,że mnie zabije jak go zobaczył ale w końcu ubrał:tak: i zrobił furorę choć cała rodzina mówiła na niego tinki-winki:laugh2:

Ja to dopiero sie bojeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze jak dzis sie dowiedzialam ze moj gin jest za porodem naturalnym na dzien dzisiejszy!
Jezeli zatrucie ciazowe nie bedzie zatruciem i nie bedzie musial ciac szybciej !
Jezeli infekcje wylecze tez nie bedzie przeciwskazan do naturalnego !

Choc powiedzial ze w ostatnich tygodniach ciazy juz to ustalimy na 100 % Na dzisiaj stawia na naturalny porod! :szok: A ja bylam caly czas pewna cc ! Bo zpierwszym tez!
Moj prog bolu jest zerowy ,doslownie boli mnie koszmarnie pobieranie krwi itp a co dopiero naturalny porod! :szok:

A ja nie mam pojęcia o czym mówicie z tymi serialami :-( Żadnego nie oglądam z tych :-( W ogóle TV nie oglądam, tylko filmy jakieś i seriale z płyt... Ostatnio zakochałam się w "Hustle", ale nie wiem nawet czy w Polsce to jest znane. Poza tym oczywiście "House", "Dexter", kretyński "Arrested Development" i jeszcze kilka podobnych. I nadganiam trochę z polskimi filmami, ostatnio "Futro" (ależ to głupie), "Ile waży koń trojański" po raz kolejny, "Ranczo Wilkowyje" czy jakoś tak... Polećcie coś jeszcze fajnego polskiego może?

To ja na odwrót - znoszę dzielnie ból i nastawiam się optymistycznie na poród naturalny, bo innego sobie nie wyobrażam po prostu...prędzej dojdę do siebie i dzidzia też;-)

Ja to dopiero sie bojeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze jak dzis sie dowiedzialam ze moj gin jest za porodem naturalnym na dzien dzisiejszy!
Jezeli zatrucie ciazowe nie bedzie zatruciem i nie bedzie musial ciac szybciej !
Jezeli infekcje wylecze tez nie bedzie przeciwskazan do naturalnego !

Choc powiedzial ze w ostatnich tygodniach ciazy juz to ustalimy na 100 % Na dzisiaj stawia na naturalny porod! :szok: A ja bylam caly czas pewna cc ! Bo zpierwszym tez!
Moj prog bolu jest zerowy ,doslownie boli mnie koszmarnie pobieranie krwi itp a co dopiero naturalny porod! :szok:
Infekcje nie pozwalają na naturalny poród? Ja miałam parę razy infekcje co brałam globulki dopochwowe, teraz mam spokój, ale w ciąży chyba mam tendencję do infekcji.

reklama
My wciąż czekamy na decyzję ze szpitala. Ma być do końca tygodnia, więc pewnie w przyszłym tygodniu przyjdzie list i powiedzą czy cc czy natura. W Polsce byłoby cc bez gadania, tu myślą i myślą... Sama nie wiem co bym wolała...

Do góry