anaconda27
styczniówka2006
No ze 4kg byłoby dobrze jakbym straciła;-);-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe ja juz 4 kg mam na plusieNo ze 4kg byłoby dobrze jakbym straciła;-);-);-)
heh no to jak fajnie...U mnie juz wszyscy spia:-):-)Dominik padl pierwszy-sam poszedl do siebie i usnał
Pozniej Wiktoria usnela mi na podlodze jak byla tesciowka,wiec Ja tylko przenioslam do lozeczka a pozniej padla Klaudia ja Ja polozylam do zloeczka i zalozylam pizamke:-);-)
Teraz ide sie najesc bo jestem mega glodna
4 na plusie to chyba nie duzo co????hehe ja juz 4 kg mam na plusie
heh no to jak fajnie...
oby tak zasypiali zawsze co??
bo do szczypiorkow to nie podobne zeby tak wczesnie spac chodzic![]()
A u mnie d... blada - Maja ma nadal stan zapalny w uchu, dostała drugi antybiotyk i w poniedziałek do kontroli, tak więc przymusowe siedzenie w domu znów nas czeka
Cóż za optymistyczny post, więcej takich potrzeba![]()
Agnes,do neurologa na kontrolę z tą opadającą powieką a ortopeda,stwierdziłzapadniętą klatkę z przewagą prawej strony i wystające łopatki,co wcześniej wykryli pediatra i neurolog
.
M: Gdzie jest ta cienka ładowarka,bo mi grubą spakowałaś?
Ja: W kuchni w szufladzie.A co u Ciebie?
w tle głupie podpowiedzi kochanego "szwagra"
M: Bo wszyscy na baczność stoją(i głupie chichy w tle)
Ja: Jak zmądrzejesz to zadzwoń!
Dzwoni....,prawie 2 Jajeczka przeleciały
YouTube - jajeczko
w końcu odbieram i prosto z mostu -Robisz się taki sam jak Twój brat!
i się rozłączyłam.
A ja niby na diecie miałam być a trzeci dzień jem jakbym nigdy w życiu jedzenia nie widziała i jak ja mam schudnąć![]()