reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

a ja we wtorek mam wizytę, już się nie mogę doczekać, jak znowu zobaczę Kruszynkę moją... dobrze by było, żeby troszkę ruszyła z wagą, bo chyba najmniejsza z grudniaczków jest (poza bliźniakami :-p)

reklama
ale mnie gardło męczy, no już nie mogę ani śliny przełknąć :-(
Wiesz co mi sie przypomnialo ze jak mnie tak bolalo okropnie gardlo ze nie moglam nic przelknąć i mowic poszlam do apteki i pani mi dala takie do psikania ziolowe, z szalwia i czyms tam jeszcze nie pamietam jak sie nazywalo niestety a nie moge zobaczyc bo nasze rzeczy u tesciow a ja u rodzicow. Ale napewno mozna to bylo w ciazy stosowac i pomagalo dosyc szybko..

a ja we wtorek mam wizytę, już się nie mogę doczekać, jak znowu zobaczę Kruszynkę moją... dobrze by było, żeby troszkę ruszyła z wagą, bo chyba najmniejsza z grudniaczków jest (poza bliźniakami :-p)
Ja to USG mialam ostatnio chyba 5 tyg temu jak bylam w szpitalu i nie wiem ile waza chlopaki, ale juz w poniedzialek sie dowiem ;)

Mea a ten koles co to od niego kupilas to mial duzo pozytywow?

powiedzcie mi jeszcze taka rzecz ... czy te ciuszki ktore juz upralyscie to pakujecie w cos zeby sie nie kurzyly czy tylko w komodzie trzymacie ??

ja spadam spac ... poczytam jutro co mi napiszecie ... kregoslup strasznie daje mi sie we znaki ;(

zasadniczo same pozytywy ale zaledwie 15 ... wiec to troche niemiarodajne ...
a no wlasnie to mi chodzilo, a to wstretny typ, niech mu sie myszy zalegną

Marta, ahahaha, masz świetny tekst w suwaku :laugh2:
;D

ja spadam spac ... poczytam jutro co mi napiszecie ... kregoslup strasznie daje mi sie we znaki ;(
qr ze tak brzydko powiem moje plecy odmawiaja posluszenstwa, masakra jest

ja się w ogóle zaczynam toczyć zamiast chodzić :confused2:
no to idę się wtoczyć do łóżka (dobrze, że mamy dość duże, na 180cm, bo już dziś usłyszałam, że się rozpycham...)
dobranoc!

reklama
Witam .. :)
Plan na dzis. - zamierzam wyciagnąć Bartka po pracy do moich kochanych dziadków i odebrać osobiście alimenty. !
A później jechac na usg.. bo jak pomyśle że ma mi to koło nosa śmignąć z powodu mojej mamy która musiała wsadzić swoje 3 grosze to mnie krew zaleje..
oby się nam udało..
a teraz idę dospac troche bo pół noc z nerwów spac nie mogłam.. i głowa mi peknie zaraz na pół..

Do góry