reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

reklama
Matę dostaliśmy od brata, więc to nam odpada. Ale nad tym fotelikiem się mocno zastanawiam. Fajny jest, tylko pioruńsko drogi... Ale chyba się przełamię i jednak kupię ;-)

Asia - śliczne to granatowe z misiami! (nadal nie wiem jaki ciuszek jak się nazywa...)

Matę dostaliśmy od brata, więc to nam odpada. Ale nad tym fotelikiem się mocno zastanawiam. Fajny jest, tylko pioruńsko drogi... Ale chyba się przełamię i jednak kupię ;-)

Asia - śliczne to granatowe z misiami! (nadal nie wiem jaki ciuszek jak się nazywa...)

akozka zostaw sobie cos na liscie prezentow !!

akozka zostaw sobie cos na liscie prezentow !!

Nie przewiduję takowej... Kto by miał nam dać jakieś prezenty? Moi Rodzice i tak mnóstwo już nakupowali, bratostwo dało co miało dać w formie wyprawek dla Misiulki, a na Teściów nie liczę w ogóle (poza poradami pediatrycznymi ze strony Teściówki). Znajomi zagraniczni jak już coś będą chcieli dać to wejdą do zabawkowego i kupią najtańszą grzechotkę na pierwszy prezent. A znajomi polscy... taaa...:sorry::zawstydzona/y:
I tyle. Liczymy tylko na to co sami sobie kupimy/zamówimy lub co nam moi Rodzice kupią. A ich naciągać na prawie 200 zł nie mam zamiaru :no:

Dziewcynyyyy ale slicneee te wszytskie rzeczy, a ja jeszcze prawie nic nie mam. Ciocia kupila mi dla chlopakow spodnie to jak zrobie foto to wkleje ;)

reklama
Śliczne macie te ciuszki dziewczyny!
Ja jakoś nie mam kiedy zdjęć pocykać:wściekła/y:

Fotelik super sprawa! Hania dostała prawie identyczny, z innymi zabawkami, jest niezniszczony więc się teraz przyda!
A bardzo dużo w nim siedziała! Choć ja bym sobie darowała funkcję wibracji bo do niczego to się nie przydaje!

Co do maty to cirszę się ze jej nie kupowałam tylko pożyczyłam bo mała wcale nie chciała w niej leżeć:wściekła/y: Ale pewnie po prostu JEJ nie spasowała!:-)

Do góry