reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

Zgodnie z obietnicą - ciuszki dla Misiulki. To na razie dwa rzuty prania, więc tylko dwa kolory. Z dzisiaj suszą się zielono-brązowe, więc za kilka dni dorzucę następne fotki. Z góry przepraszam za jakość i wielkość zdjęć oraz za brudną podłogę :zawstydzona/y:

P1080781a.jpg

P1080782a.jpg

P1080783a.JPG

P1080784a.jpg

P1080785a.jpg

P1080786a.jpg

P1080787a.jpg

I na koniec pościel i ręcznik kąpielowy z kapturkiem ;-) I dwie czapulki.
P1080788a.jpg

reklama
Kolorystyka taka, że nawet jak będzie chłopaczek to pasują jak ulał:) Ładne ubranka:)

Ja przedstawiam teraz ubranka, które dostałam dla Małej od przyjaciółki po jej synku. A rajstopki moja mama kupowała:)

Przepiękne te wasze ubraneczka :tak:
Ja też dodam co mam - ja kupowałam tylko body i śpioszki z ostatniego zdjecia, a resztę kupiła teściowa, wzięło ją na różowo i miejmy nadzieję że już nam się chłopczyk z naszej małej kruszynki nie zrobi :-D

Załączniki

• Zdjęcie013.jpg
    Zdjęcie013.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 43
  • Zdjęcie014.jpg
    Zdjęcie014.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 44
  • Zdjęcie015.jpg
    Zdjęcie015.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 45
  • Zdjęcie016.jpg
    Zdjęcie016.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 42
  • Zdjęcie017.jpg
    Zdjęcie017.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 42
  • Zdjęcie018.jpg
    Zdjęcie018.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 42
Moje ciuszki to w większości paczka z allegro (po chlopaku), zakupy mojej Mamy (tylko neutralne jej było wolno ;-)), moje zakupy na pchlich targach tutaj (ale to brązy i zielenie głównie) i spadek po córce ciotki Marcina. A najwięcej jest po bratanku, więc typowo "męskie". Choć bratanek przez pierwsze miesiące był ubierany w róże i dziewczyńskie kolory (brata teściowa miała fazę na kupowanie dla wnuczki:tak:). A, że ja za różem nie przepadam, to tylko tyle mi się ostało z całych zapasów różowości.
Teraz schną brązy i zielenie a w weekend planuję zarezerwować pralnię w piwnicy i wyprać i wysuszyć całą resztę (o ile dam radę). Tak więc w przyszłym tygodniu pewnie następne zdjęcia :-)

Zastanawiam się czy nie powinnam dokupić rajstopek, bo nie mam ani jednej pary? Ale z kolei sukienek też nie mam, same spodnie :zawstydzona/y:, więc może nie trzeba?

I takie jeszcze pytanie - co sądzicie o fotelikach bujaczkach dla dzieciaków? Takie żeby posadzić/położyć i niech siedzi i patrzy co Mama robi. Coś w tym stylu:
LEŻACZEK FISHER PRICE Z WIBRACJAMI DO 18 KG (750920562) - Aukcje internetowe Allegro

foteliki bujane nie, dla mnie zbędny wydatek bo są drogie, i nie każde dziecko w takim posiedzi, już wolę matę edukacyjną przynajmniej ma dziecko zajęcie

akozka - mialam z małym i bardzo mi sie przydał ,Bardzo sobie chwale a moje dziecko poprostu uwielbiało w nim siedziec ! Bralam sobie go do kuchni czy innego pokoju i tam go sadzalam i robilam swoje a on albo sie tam zabawial albo obserwowal co robie :) Ja sobie chwale i teraz tez napewno kupie ...Patryk mial taki zwykły bujak z szelkami,teraz juz sa na wypasie pałakiem z zabawkami i melodyjkami :)

Nessi - co do mat edukacyjnych ,rowniez z małym mialam i rowniez sobie chwale ,moje uwielbiało tam lezec i sie bawic i spedzal tam naprawde dosc dlugo :) Nie nudzil sie zbyt szybko a to dlatego ze z palakow moglam sobie zabawiki idpiac i poprzyczepiac inne wiec zawsze cos nowego mial.Pozniej pałaki odczepilam i sluzylo mu do siedzenia na tym w takcie zabawy :) Jeszcze mam sama mate tylko pałaki mi wciało i niewiem gdzie ahahahha !Teraz rowniez kupie :)

ja taki lezaczek to bym chciala bo fajna rzecz - jest na liscie prezentow a jak nie to pozycze od przyjaciolki :) a mate dostalam od szfagierki i czeka na strychu :)

reklama
My też chcemy Małej kupić i matę i leżeczek:) Dziś maty oglądałam i są w granicach 100zł, więc nie ma tak tragicznie a dziecko ma frajdy dużo:)

Do góry