reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jak @ nie przyjdzie to zrobię test jutro albo w sobote. Mąż właśnie dzwonił zapytać jak się czuję i że wraca z pracy. Powiedział, ze skoro @ nie ma to kupi test w aptece.

Strasznie się boję robic test. Może poczekam... Kurcze sama nie wiem. Niby tempka spadła. Byłam peewna, ze @ przyjdzie a tu nic.

Poczekaj jeszcze jeden dzień- nie ma co sie nakrecać -Jakiej długości zazwyczaj masz cykle?

reklama
A głowa tez mnie zaczęła boleć. Za chwile mają znajomi przyjechać. Masakra. ja od 2 dni włosów nie myłam i wyglądam koszmarni no ale cóż. Nie będe teraz specjalnie dla nich myć włosów... No i w piżamie jestem...Ale nie chce mi sie przebierać...Chyba jakoś przezyją mój widok:)

A głowa tez mnie zaczęła boleć. Za chwile mają znajomi przyjechać. Masakra. ja od 2 dni włosów nie myłam i wyglądam koszmarni no ale cóż. Nie będe teraz specjalnie dla nich myć włosów... No i w piżamie jestem...Ale nie chce mi sie przebierać...Chyba jakoś przezyją mój widok:)

Na pewno przeżyją:-D:-D:-D

Nie jest tak źle- a kobiety też mają czasem gorszy dzień!:-p

Zawsze mam 28 dniowe. @ spóźniła mi sie tylko raz i to o 2 tygodni ale to było przed slubem. Stres itd. Poza tym owu miałam w 14dc, faze lutealną mam 14 dniową... Poprzednie 2 cykle były jak w zegarku...

Tzn. nie owu ale ten dzień między niższymi a wyższymi tempkami. No cóż poczekamy zobaczymy...

Zawsze mam 28 dniowe. @ spóźniła mi sie tylko raz i to o 2 tygodni ale to było przed slubem. Stres itd. Poza tym owu miałam w 14dc, faze lutealną mam 14 dniową... Poprzednie 2 cykle były jak w zegarku...

Tzn. nie owu ale ten dzień między niższymi a wyższymi tempkami. No cóż poczekamy zobaczymy...

Wiesz ja juz tyle testów zrobiłam i tyle rozczarowań przeżyłam, że wolę poczekać - ale jeśli serducho ci podpowiada inaczej to testuj.

Wiesz ja dopiero zaczynam sie bawić termometrem, ale nie wiem czy to nie jest tak, ze jeżeli tempka sie obniża to znaczy że może przyjdzie @, a jeżeli dobrze widzę to u Ciebie chyba spada -PRZEPRASZAM - nie chcę Cię dobijać tak tylko pytam!!

Wisienko ja mam nadzieje, ze to jednak fasoleczka, a ile Ci ta tempka spadla?? Mnie sie wydaje, ze to ze ona sie wacha troche w gore troche w dol, to nie znaczy ze spadla od razu:eek: no nie wiem ja sie na tym nie znam:eek: ale kciuki dalej trzymam zeby malpiszon nie przylazl, a testu sie nie boj robic przeciez teraz i tak juz nic nie zmienisz co ma byc to bedzie:tak:

No tak właśnie jest. Dlatego byłam pewna, ze tak jak poprzednie 2 cykle po prostu obudze się z @.. ale jej nie ma i na razie nie czuje, ze się zbliża.

A co do tych temperatur to czasami zdarzaja sie dziwne rzeczy. Teoretycznie obniżajaca sie tempka zwiastuje zbliżającą się @ ale w galeri ff widziałam różne dziwne wykresy ciażowe. I nie masz mnie za co przepraszać:) ja sobie zdaje sprawe, ze @ moze mnie jeszcze dziś lub jutro nawiedzic...

reklama
Do góry