reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Oj pacjenci tez u nas bywaja rozni, czasami strasznie roszczeniowi:wściekła/y:

No wlasnie, walsnie dzis tez mam takie ciezki dzien, ze az mi sie beczec chce, teraz dopiero troche luzniej, ale do godziny 14 to nie wiedzialam jak sie nazywam tyle rzeczy na glowie:eek: no ale na szczescie od jutra weekend :-) jeszcze dzis wypadzik na kregle z babeczkami z pracy, a od jutra slodkie trzydniowe lenistwo:-D

Dobra dziewczynki uciekam. Wróce później. Ide sie położyc. Jutro niestety musze iść do pracy więc muszę jak najwiecej wygrzewać sie w łóżeczku. Jakby co objawów zblizajacej sie @ nadal brak...

kusska
strasznie mi przykro z powodu taty... mój też nie doczekał dnia mojego ślubu, tyle że jak zmarł to ja miałam 15 lat...
no a z tą suknią to ryzykowna sprawa, ale dobrze że wszystko się udało :-)
kościół wydawał mi się jakiś znajomy , ale niestety to nie moje strony;-)

kusska
strasznie mi przykro z powodu taty... mój też nie doczekał dnia mojego ślubu, tyle że jak zmarł to ja miałam 15 lat...
no a z tą suknią to ryzykowna sprawa, ale dobrze że wszystko się udało :-)
kościół wydawał mi się jakiś znajomy , ale niestety to nie moje strony;-)

a skad jestes Martilla??

Dobra dziewczynki uciekam. Wróce później. Ide sie położyc. Jutro niestety musze iść do pracy więc muszę jak najwiecej wygrzewać sie w łóżeczku. Jakby co objawów zblizajacej sie @ nadal brak...

Super i niech sie tak trzyma a jak by nie przyszla @ mam taka nadzieje:-) to kiedy ponowny test???

:szok:Kurde ile to czlowiek przez lata nazbiera szook:szok:
kurde caly czas boloi mnie glowa a nie chce brac zadnych tabletek, chyba powinnam sie troche polozyc bo za duzo mam dzis na glowie:-:)szok:

:szok:Kurde ile to czlowiek przez lata nazbiera szook:szok:
kurde caly czas boloi mnie glowa a nie chce brac zadnych tabletek, chyba powinnam sie troche polozyc bo za duzo mam dzis na glowie:-:)szok:

Tabletek to lepiej rzeczywiście nie bierz, ja też jestem troszkę podziebiona i boję się cokolwiek wziąć - mleczko, miód i czosnek to musi na razie wystarczyć. Co prawda nie wierzę, że sie udało bo zbyt dużo zła ostatnio u nas ale uważam jeszcze tydzień- potem najwyżej wezmę jakieś tabletki

reklama
Jak @ nie przyjdzie to zrobię test jutro albo w sobote. Mąż właśnie dzwonił zapytać jak się czuję i że wraca z pracy. Powiedział, ze skoro @ nie ma to kupi test w aptece.

Strasznie się boję robic test. Może poczekam... Kurcze sama nie wiem. Niby tempka spadła. Byłam peewna, ze @ przyjdzie a tu nic.

Do góry