reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Też mi się nudzi. Kończę obiad i jadę zaraz po mojego do pracy. Ostatnio miałam sezon na chałwę, jadłam póki mnie nie zemdliło. :-( Całe szczęście, że niedługo to trwało, bo chałwa to bomba kaloryczna. Ale taki serniczek na zimno to bym zjaaaaaadła.... :-) Wiecie może co się z Dagmarą dzieje? Jakoś długo do nas nie zaglądała. Mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku.

Witam się ;) już po badaniu - moja KSIĘŻNICZKA (bo okazało się, że to będzie dziewczynka - w końcu) waży 1200 g. cudownie, reszta ok, wszystko rozwija się idealnie, serce jak dzwon, ułożona główką na dół. Szczerze to spodziewałam się chłopca ale też jestem równie szczęśliwa :)) cudnie !!!! Dostałam skierowanie na mocz i morfologię, będę te badania robiła po raz drugi w ciąży - nic więcej :) Idę zjeść śniadanko bo już w pracy :)) pozdrawiam !
Gratulacje cory :) Super wiesci!

a ja po wczorajszych slinych bólach pleców znalazłam sie w szpitalu...zaczeło sie po południu...slilny ból w dole pleców i podbrzuszu...lekarz po badaniu stwierdził,ze szyjka ok, usg tez ok...dostałam zastrzyk rozkurczowy i silne leki..po 2 godzinach jak nie przechodzilo wyslala mnie do szpitala-tutaj ktg, usg, badania...z ciaza wszystko ok a bol okazal sie kolka nerkowa i przeszedl dopiero dzis rano po paru kroplowach i garsci lekow...odetchnelam tylko,ze z ciaza wszystko ok, ale lezec w szpitalu jeszcze niestety musze :-(
Trzymam kciuki za wasze zdrowko :) Odpoczywaj i sluchaj sie lekarzy!

Witam się ;) już po badaniu - moja KSIĘŻNICZKA (bo okazało się, że to będzie dziewczynka - w końcu) waży 1200 g. cudownie, reszta ok, wszystko rozwija się idealnie, serce jak dzwon, ułożona główką na dół. Szczerze to spodziewałam się chłopca ale też jestem równie szczęśliwa :)) cudnie !!!! Dostałam skierowanie na mocz i morfologię, będę te badania robiła po raz drugi w ciąży - nic więcej :) Idę zjeść śniadanko bo już w pracy :)) pozdrawiam !

gratuluje corci :) no i najwazniejsze ze ladnie sie rozwija :)

reklama
Do góry