Ja też nie lubię zmieniać telefonów, przyzwyczajam się i potem już innego nie chcę. Teraz miałam se c702i a teraz tak patrzę na se c902i ale nie jestem przekonana
Ja zawsze mialam nokie i sie przyzwyczailam teraz polasilam sie na samsunga i lipa, tylko dlatego ze ma aparta dobry go trzymam
teraz Oliwka dobrała sie do dyni i zajada i każe sobie obierać,już mam dosyć jej skubania a ta ciągle mnie męczyz tym obieraniem.Wasze dzieciaki tez tak lubia dynie???
Kup dziecu luskana dynie, bedzie latwiej
Ja miałam dwa alcately, sony ericsona i teraz mam dwie nokie n73 i e63 i jestem z n73 zadowolona, tylko trochę bateria mi już padaale to to nokia i se i najlepsze jakie miałam
zastanawiam się nad sprzedażą n73 bo na dwa telefony to trochę ciężko lecieć
tutaj orange a tutaj heyah
![]()
bedziesz ja wystawiac na allegro?? bo ja mam zamiar kupic drugi tel
ja zupkę dla Oliwki mam już ugotowaną,burakowa dziś
u nas sąsiadka wreszcie zaczęła sprzedawać jabłka.słuchajcie taniutko1kg-1zł
w zeszłym roku tez od niej kupowalismy.mówiła ze w tym roku ma mnóstwo jabłek i że na pewno do lutego będzie miała.sprzedaje u siebie w domku w garazu,4 domki ode mnie.cieszę się bo przez całą zime będziemy mieć taniutkie jabłka i sa bardzo ładne.dziś kupiłam 6kgale zaszalałam
jutro będę gotować Oliwce w słoikach kompoty na zimę.:-):-):-):-)
jak ja nienawidze robic przetworw <blee>
madziula a co ty myślisz że ja mało diet partych na prince polo mam za sobą
agnes jestem w szoku jabłka po złotówce u nas też niby urodzaj na jabłka a jak stały w warzywniaku po 2.80 tak stoją
ewelinka a jakie to trzeba mieć kwalifikacje d roznoszenia ulotek??? mój adam mógł je nawet latem roznosić a to przecież 10 latek i u nas płacą 7 groszy za ulotkę ale sąsiada syn mówił że on nosił przez lipiec i 700 złoty zarobił tyle co dla takiego chłopaka to myślę że sporo ale nie wiem ile czasu na to poświęcał
agnes twoja oliwka lubi kompoty bo często jej gotujesz a mje dzieciaki nie bardzo ewentualnie wiśniowe ale soki uwielbiają![]()
dietka oparta na prince polo, dobrze ze tego nie lubie, a za ulotki to niezle zarobil
Nie nie bylo o kwalifikacjach.Kwestionariusz sie wypelnialo 4 krotki pytania:ile chcesz zarabiac,jak dlugo chcem pracowac w tej fiirmie,i czy jestem dyspozycyjna od czw-soboty.![]()
ale mieli pytania,
A ja dzisiaj jakas zaziebiona sie obudzialm, glowa boli, nos i gardlo. Normalnie mozna pasc trupem.