reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

coś w tym stylu...
tyle ze zmora to jest coś takiego że podczas snu czujesz jakby drętwiało Ci całe ciało... i w realu nie możesz się ruszyć wogóle... ani odezwać i Cię jednym słowem dusi:sorry: tak na konkretnie jakby ktoś zaciskał Ci gardło...
przynajmniej ja tak mam....
po czym zmora odcodzi po jakichś kilku minutach... a Ty boisz się zasnąć że wróci...

nie wiem czy dość jasno to opisałam....
wyobraziłam sobie to aż za dobrze:-)

reklama
dziewczyny, a ja znów o brzuchu:zawstydzona/y:...Mam pytanko: boli Was czasem jakby podstawa brzucha? (Tzn jakby brzuch potraktować jak sześcian to podstawa sześcianu) Tak jakby mały naciskał tam... I ja jeszcze mam wrażenie że zewnętrzne narządy robiły mi się nabrzmiałe i rozlazłe takie:zawstydzona/y:... Co Wy na to?:zawstydzona/y:

dziewczyny, a ja znów o brzuchu:zawstydzona/y:...Mam pytanko: boli Was czasem jakby podstawa brzucha? (Tzn jakby brzuch potraktować jak sześcian to podstawa sześcianu) Tak jakby mały naciskał tam... I ja jeszcze mam wrażenie że zewnętrzne narządy robiły mi się nabrzmiałe i rozlazłe takie:zawstydzona/y:... Co Wy na to?:zawstydzona/y:
Mnie nieraz tak boli, czasem jakby maluszek mnie dodatkowo palcami zakuwal, i czasem mam wrazenie, ze maly moj, juz oglada moje majtki;-)(chyba ostatnio nawet o tym pisalam). I mam wrazenie, ze moje cale lono jest jakby rozpulchnione, choc niby jest tam glowka i powino byc twarde.

A mnie znowu zaczyna bolec dz;-)aslo i chyba nie unikne wizyty u stomatologa:-(. Kurcze, tylko moj w weeken d nie przyjmuje a i kasy za bardzo nie mam, doluje mnie to...

A w ogole to jestem dzis jakas bardzo rozdrazniona i chyba odbija sie to na moim trzylatku:zawstydzona/y:, choc i on dzis jakis "rogaty", pewnie przez chorobe i nudzi sie juz w domu...

Kurcze Dziewczyny całe plecy mnie bolą :szok: , normalnie od łopatek w dół. Chyba przecholowałam ze sprzątaniem, wzięło mnie cholerka na mega porządki, oczywiście efekt jet taki, ze połowę rzeczy, które założyłam, że wyrzucę to i tak schomikowałm, bo na sentymenty mnie wzięło. I efekt tego taki, że mam 2 pudła do wyniesienia do piwnicy: notatki ze studiów i moje liściki, pamiętniki, począwszy od podstawówki. Chomik ze mnie normalnie :sorry: a potem narzekam, że miejsca mam mało ehmmmm

Co do rozstepów to narazie tylko na piersiach :crazy: strasznie mnie to zdołowało, mój oczywiście stwierdził, że jemu to nie przeszkadza, ale ja się z tym źle czuję!!!!!!!!!. Teraz tylko cały czas molestuję się taką szczotką do masażu. No zobaczymy jaki efekt będzie................

No na niezłe tematy Was wzięło, :-Dja tu próbuje się wyluzować, odstresować a tutaj na forum takie historie hehhehe.
Również mam za bardzo wybujałą wyobraźnie, czego efektem jest strach przed ciemnością. Zawsze mam schizy, jak mam sama zostać w domu na noc, a ze wzgledu na to, że mężowi zdarzają się wyjazdy, zdecydowaliśmy się na psa i powiem szczerze, że ten mój strach to już troszkę poskromiłam hehehhe A teraz wmawiam sobie, że sooorkiii mam być mamuśką więc muszę się wziąć porządnie za techniki relaksacyjne, żeby Dzieciaczkowi się nie udzieliło:tak:

mnie ostatnio boli na dole brzucha juz po srodku jakby glowa dziecka pchala mi sie i zaczyna bolec juz na gorze jakby mi sie rozlazilo cos i czasem czuje jakby dziecko chcialo wejsc pod zebra i mi wtedy jakby rozpychalo na boki pozatym jak leze plasko na plecach to czuje bol w krzyzu i promieniuje na noge eh zaraz ide do lekarza powiem o tym bolu na dole brzucha ciekawe co powie... pewnie ze to normalne :|

reklama
zaraz chyba mnie tu zlinczujecie ale tak się stresuje tą obroną i faktem że tyle godzin będę musiała jechać do Wa-wy (nie mówiąc o tym że moje Zuzia właśnie dostała 9 zastrzyk i strasznie płakała a ja z nią) że wysłałam męża do sklepu po papierosy i wypaliłam pół :zawstydzona/y:od prawie trzech lat ani grama alkoholu nie mówiąc o papierosach bo albo byłam w ciąży albo karmiłam a tu takie coś :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale normalnie już wariuje nic nie wchodzi mi do głowy czytam coś dziesięć razy i nic z tego nie wiem :no:

Do góry