reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Alis

Co za zwyciestwo nad wirusami. SUPER !
Teraz sie bierz za dzialanko.....Bo mialysmy obie w tym samym czasie a ja sie na pazdziernik szykuje wiec nadrabiaj zaleglosci no

ps. tych plywakow u mnie malo, no ale sa !!

Zobaczymy, co spec powie... Ale zbroję się już ;)

Ps. Nie ilość a jakość. Jeden wykwalifikowany pływak wystarczy!

reklama
Alisa, witaj po dlugiej przerwie.
Czemu tak dlugo do nas nie zagladalas?
Ciesze sie, ze pozbylas sie tego swinstwa. No to kiedy zaczynacie starania?
Czuje, ze zaczyna sie dobrze dziac na naszym forum:-)

Olu, uczcić, uczcić, choćby zaraz!! :))

Suri, nie zaglądałam, bo nie chciałam się zbytnio nakręcać. Zanim zrobiłam wyniki, a potem je odebrałam byłam jednym wielkim chodzącym stresem. Jak ze staraniami - jeszcze nie wiem. Tyle się naczekałam, że do wizyty jeszcze się przemęczę i zobaczymy.

Jezu, okropne są te sny!!!! NIby spimy, odpoczywamy a jednak podświadomie myślimy o tym co nas nurtuje...tylko czemu bez nosa:biggrin2:????

Lolitka jak tam Twoje wyciszanie???

Ostatnia edycja:
Agi

Wyciszanie juz ku koncowi sie ma - jeszcze tylko 4 dni zgodnie z planem. Jak na razie zadnych wiekszych skutkow ubocznych. Troche mi syfkow wyskoczylo, ale nie jakos dramatycznie. Nic wiecej. Od srody zaczynam stymulacje :-)

Kurna

ale moj mial sen. ze niby w ciazy bylam i urodzilam dziecko...bez nosa :-(

:-D

A mojemu M. się śniło, że urodziłam wielkieeeee dziecko i wycierał mu nos, a ktoś /niezidentyfikowany w śnie/ krzyczał, żeby tak nie przyciskał!!:szok:

Coś z tymi nosami jest. A jedno jest pewne: nasze chłopy to naprawdę przeżywają....

reklama
Iza

No to super ze nas pocieszylas :eek: :eek:
Ciesz sie z 9 nadchodzacych miesiecy i zmykaj na watek Mamusie....bo chyba ten komentarz powyzej to nie byl na miejscu na tym watku

Alisa - moze ten wielki bobas ze snu to efekt ostatniego bobasa 8.7kg o ktorym caly swiat mowi?:)

Do góry