reklama
ania98765
Fanka BB :)
Witajcie kobietki:-)
Ale mnie dziś brzusio bolał...normalnie jakbym miała zaraz okres dostać...
no ale przeszło...
Kurczę ostatnio mam problemy z kręgosłupem, jak mnie coś złapie to po prostu masakra
Gratuluję udanych weekendów :-)
Dormark ale niespodziankę Ci malutka zrobiła
ja jestem ciekawa, czy następnym razem gin mi powie, że nadal dziewczynka czy może jednak synek?
bo pewny to on nie był, a on ma opinię mylącego się 
Ale mnie dziś brzusio bolał...normalnie jakbym miała zaraz okres dostać...
no ale przeszło...
Kurczę ostatnio mam problemy z kręgosłupem, jak mnie coś złapie to po prostu masakra

Gratuluję udanych weekendów :-)
Dormark ale niespodziankę Ci malutka zrobiła
ja jestem ciekawa, czy następnym razem gin mi powie, że nadal dziewczynka czy może jednak synek?
bo pewny to on nie był, a on ma opinię mylącego się 
P
patrysia*
Gość
DORMARK ale wieści
siusiaczek znikł :-)
dziękuje:-)ps.super zdjątko ja tez bym się wybrała na kajaki ale ja się troszku boje bo one się tak kolebia

dziękuje:-)wiesz co ASIOWO zrobiła takze filmik w PICASSIE
(mam nadzieje że nie pomyliłam nazwy);-)

siusiaczek znikł :-)Patrysia86 - super ta walentynka !!!!![]()
a to jeszcze ja z wiosełkami![]()
dziękuje:-)ps.super zdjątko ja tez bym się wybrała na kajaki ale ja się troszku boje bo one się tak kolebia

Patrysia86 super jest ten filmik! Aż się popłakałam :-) Ślicznego macie synka, ładnie razem wyglądacie i widać, że jesteś bardzo, bardzo, bardzo szczęśliwa... Naprawdę wzruszające...
Chciałam zrobić mężowi coś takiego na dzień chłopaka (już w środę!), ale nie działa mi ten program :-( Mam VISTE :-( Ale może coś wymyślę![]()
dziękuje:-)wiesz co ASIOWO zrobiła takze filmik w PICASSIE
(mam nadzieje że nie pomyliłam nazwy);-)Lariss
Roxeen trudno jest zmienić tryb życia... Ale niestety nadszedł czas, żeby ciutkę zwolnić :-) Ja przez pierwsze 3 miesiące ciąży wychodziłam z domu o 7, a wracałam o 21.30, w weekendy było lżej, bo w sobotę byłam poza domem od 15-21, a niedziela wolna... I czułam się świetnie
A jak szkoła mi się skończyła, to pracowałam i 3 razy w tygodniu wracałam o 21.30, a w inne dni do 15 i też się dobrze czułam...
A teraz?! Dramat! Od września nie pracuję, siedzę w domku i nic poza praniem, prasowaniem, gotowaniem robić nie muszę, a nie mam nawet na te podstawowe rzeczy siły
Wszędzie piszą, że I trymestr jest najgorszy, źle się kobiety czują itd... A dla mnie I był super, gorzej z II 
Od przyszłego tygodnia zajęcia... I wciąż się zastanawiam jak to będzie
Chyba będę nosić ze sobą łóżko polowe, wtedy może jakoś dam radę wysiedzieć 
Czekam na wiadomość o filmikach :-)
-------------------------------------------------------------------------
Zaraz jajko zniosę przez tego zęba

A jak szkoła mi się skończyła, to pracowałam i 3 razy w tygodniu wracałam o 21.30, a w inne dni do 15 i też się dobrze czułam...A teraz?! Dramat! Od września nie pracuję, siedzę w domku i nic poza praniem, prasowaniem, gotowaniem robić nie muszę, a nie mam nawet na te podstawowe rzeczy siły
Wszędzie piszą, że I trymestr jest najgorszy, źle się kobiety czują itd... A dla mnie I był super, gorzej z II 
Od przyszłego tygodnia zajęcia... I wciąż się zastanawiam jak to będzie
Chyba będę nosić ze sobą łóżko polowe, wtedy może jakoś dam radę wysiedzieć 
Czekam na wiadomość o filmikach :-)
-------------------------------------------------------------------------
Zaraz jajko zniosę przez tego zęba

w zeszlym tyg bylam w kontroli i lekarzmi powiedziaj ze troche mu sie szyjka nie podoba i wiec kazal mi duzo lezec i odpoczywac chodzic jak musze i 12 ma nastepna wizyte i wtedy sie okaze i podejmnie stosowne kroki.
Lariss
w zeszlym tyg bylam w kontroli i lekarzmi powiedziaj ze troche mu sie szyjka nie podoba i wiec kazal mi duzo lezec i odpoczywac chodzic jak musze i 12 ma nastepna wizyte i wtedy sie okaze i podejmnie stosowne kroki.
A to może rzeczywiście jest wynik skracania się szyjki...
Uważaj więc na siebie i ODPOCZYWAJ!! Tylko się nie denerwuj!! Żeby dzidzia nie musiała się martwić o nerwy mamusi!! Będzie dobrze!

reklama
don_pedro
Fan(ka)
J atez bym sernika pojadla ale tutaj nie ma sera.
Jak bedziesz nastepnym razem w Niemczech na wycieczce to wstap do Netto albo Rewe,maja super bialy ser,tak drobniutko juz pomielony,ze w sam raz do ciast.
Aha,nazywa sie Schichtkäse;-)