reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

xXxIzuLQaxXx Współczuję bardzo, faceci to świnie!!!

Eh najważniejsze jest dzieciątko!! Cieszę się, że z Tobą i maleństwem wszystko w porządku, musisz być silna, a dzieciątko to najpiękniejszy skarb i dla niego masz myśleć pozytywnie!!!

reklama
Witam kochane :*

Przepraszam za długa nieobecność, ale znów byłam w szpitalu.. Tym razem dlatego że mój mnie zostawił.. ;/ pamiętałyście jak pisałam że wraca? Otóż wrócił.. ale oznajmił że już mnie nie kocha ;( nie wytrzymałam.. Doszłam do domu.. a w domu zasłabłam.. Od razu rodzice zawieźli mnie na pogotowie.. Znów leżałam na podtrzymanie ciąży ;( Ale z dzidziusiem ok :) Jest silniejszy od swojej mamusi :) Dobrze że mam to dzieciątko, bo umarłabym z żalu. Tylko dzięki niemu zdołałam się pozbierać..
- jak on mógł!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok: co za *** , jeszcze bedzie tego załował!!!!!!!!! nie denerwuj sie kochanie faceci juz tacy sa.....przestraszyl sie i uciekł jak dziecko, masz swoja kruszynke i ona jest teraz najwazniejsza, mysl o niej napewno dasz sobie rade....wkoncu to kobiety sobie lepiej radza niz faceci...

Oj kochana, 3maj się, najważniejsze że z dzidzia okey, i że ją masz i będzie z Tobą na zawsze:tak:
Nie wiem, jak można coś takiego zrobić, kobiecie w ciązy, podejrzewam że on też chciał mieć to dziecko, tak?a teraz....ach szkoda gadać, na takich to nawet nie ma słów:wściekła/y:

czarnuszka gratulacje za dogadanie sie :) i za podjecie tak wspanialej decyzji ja to na domek bede musiala poczekac jeszcze z dwa lata pewnie niestety ale jakos moze wytrzymam :tak: fajnie ze sie udalo dogadac :-)

izulka strasznie mi przykro... ja tego nie rozumiem mezczyzna kocha decyduje sie na dziecko świadomie (co podkreslam z wiadomych wzgledow) i przyjezdz z jakiejs delegacji i wiedzac ze rodzi mu sie dzidzia oznajmia takie cos... szczyt bezczelnosci normalnie.... przepraszam ale on chyba malo dojrzaly skoro pierw chce miec dziecko a pozniej zostawia... ehhh

a ja ide do kardiologa zmoimi wynikami z ukg i ekg holtera ciekawe co mi powie bbrrr

Przepraszam za długa nieobecność, ale znów byłam w szpitalu.. Tym razem dlatego że mój mnie zostawił.. ;/ pamiętałyście jak pisałam że wraca? Otóż wrócił.. ale oznajmił że już mnie nie kocha ;( nie wytrzymałam.. Doszłam do domu.. a w domu zasłabłam.. Od razu rodzice zawieźli mnie na pogotowie.. Znów leżałam na podtrzymanie ciąży ;( Ale z dzidziusiem ok :) Jest silniejszy od swojej mamusi :) Dobrze że mam to dzieciątko, bo umarłabym z żalu. Tylko dzięki niemu zdołałam się pozbierać..

CO???????????
jaki pieprzony cham z niego!!!!!!!!!!!!!!!!
słów brak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! idiota!!!!!!!!!!!!!!!!

Kochanie, uważaj na siebie i nie zaprzątaj sobie mysli tym debilem!
wiem, że Ci ciężko.
ale masz dzidzia i dla siebie najwazajem musicie być silni.

..wczoraj mialam powazna rozmowe z M....i ustalilismy ze bierzemy kredyt i budujemy sie na wiosne dom jak wszystko załatwimy....chociaz jedna dobra widomosc...
Super, że się dogadaliście:tak: No i wreszcie M zrozumiał;-):-)

Ja jak już mówiłam nie widziałam Dzidziolka już jakies 1,5 miesiąca, a czekają mnie jeszcze kolejne 3 tygodnie.
Kochana ja też nie widziałam swojego Dziubaska od 12 sierpnia.. dlatego tak z utęsknieniem czekam na usg 5 października:-)

Ja wypiłam sobie mleczko z miodem, bo maluch potrzebuje dużo wapna, bo teraz rozpoczyna się jego najintensywniejszy wzrost, więc staram się jeść więcej nabiału, a że lubię o nie ma z tym problemu:-p
Kurka ale Ci dobrze.. a mnie jakoś odrzuca od nabiału:-( Nawet nie mam ochoty na nabiał a jak wypiję mleczka czy coś zjem z tej kategorii to zaraz mi niedobrze:-:)eek:

Co za idiota:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Grrrr :crazy::crazy: słów mi brak na takiego palanta:wściekła/y:
To był Twój mąż Kochana, czy chłopak? Bo jak chłopak to kij mu w plecy:wściekła/y: Znajdziesz lepszego, który doceni Ciebie i będzie dobry dla dzidziolka:tak: teraz przecież Bejbik najważniejszy. A temu debilowi to bym jajca ukręciła:wściekła/y::wściekła/y:

Dziękuje za wsparcie :* Jesteście kochane :) Wiem że będzie żałował.. Zachował się jak świnia i wie o tym.. Sam się przyznał że zachował się jak idiota, ale nie będzie już ze mną bo mnie nie kocha, i jest mu przykro że tak wyszło.. Cóż, musze być silna.. Nim się już nie przejmuje. Poradzę sobie :) Mam was, i wielu znajomych :) i przede wszystkim mame, tate i serdeczną przyjaciółkę która jest dla mnie jak siostra. Już wszyscy powiedzieli że mi pomogą :) Nie jest źle.. Najgorsze są poranki.. Bo wtedy pierwszą myślą jest ON.. :( eh.

Co za swinia i cham sorry ale nie moge inaczej :((((
Moja kuzynka zaszla w ciaze bylo wszystko pieknie ladnie w 5 miesiacu z brzuchem ja z domu wygonil :(((( ochydna swinia bo niby nie gotowy na dziecko ,byla sama pomogla jej rodzina i jakos dala rade :) maly ma 2 lata i jest super chlopak :) a ta swinia po narodzinach TATUSKA zgrywac chcial ale nikt mu na to nie pozwolil i wszyscy swinie pogonili ,ograniczone ma prawa do malego ale placic musi :))) co za swinie :crazy::crazy::crazy:

Kochana glowa do gory i ty dasz rade zobaczysz wiadomo ze boli ale lepiej byc samotna matka niz z kims takim siedziec :( co to za chlop ze kobiete w ciazy pozuca :crazy:gdzie to ma HONOR :crazy:beszczelne achhhhhh nerwy mnie ponosza :crazy:na takich ludzi

Koncentruj sie na malenstwie ono jest teraz najwazniejsze a potem od niego dostaniesz milosc calego swiata a faceta sobie znajdziesz :) moja kuzynka tez jak maly mial 1 rok poznala goscia ,ktory dziecko pokochal jak swoje :) sa juz po zareczynach i wszystko jest ok :)
Do ciebie takze usmiechnie sie szczescie ale teraz mysl tylko o tym kims kto mieszka w twoim brzuszku :)

Siedze i czekam jak palant na h**** a tego dziada nie ma :((((((((((( mial byc o 13.30 w sprawie remontu i co jesc mi sie chce i nerwy mnie ponosza bo nie mam kuchni i nic upichcic nie moge nawet na cieplo nic zjesc nie moge :((( z glodu juz zupke chinska zjadlam ale to nie to samo jak sie cos samemu zrobi i takie nie zdrowe :((((( o 16 przyjdzie elektryk kota idzie dostac nawet do sklepu po jakas przekaske wyskoczyc nie moge bo moze H*** jeszcze przylezie i tak jestem uwieziona i musze czekac wrrrrrrrrrrrrr

JESC MI SIE CHCE BARDZO BARDZO

reklama
Witam:-)Dopiero sie dolaczylam, Termin mam na 5 marzec.Juz nie moge sie doczekać kolejnego usg. Jeszcze 3 tygodnie temu nie bylo nawet widac u mnie ze bede miala dzidziusia a teraz tak szybciutko rośnie:-)

Prosze Was o pomoc.Podczas pierwszego usg wyszlo ze jestem w ciazy blizniaczej, ale mialam czeste plamienia i zas na kolejnym badaniu bilo jedno serduszko a drugie bylo puste.Po ok 3 tygodniach zostal jeden babelek a w nim rozwijajaca sie nasza dzidzia.Podczas wizyty u ginekologa ok 5 tygodni temu, zmierzyl bobaska i powiedzial ze wg wielkosci jest to 11 tydzien a wg kalendarza wychodzilo ze 13 tydzien.Czy to moze byc spowodowane ze to byla ciaza blizniacza i jest malenstwo nasze mniejsze niz powinno byc?Bo juz sama nie wiem w ktorym jestem tygodniu:-(Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i życze wszystkiego dobrego.

Do góry