reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Obudzilam sie "dziwnie" wczesnie (4.30) i juz nie moglam zasnac. Zazdroszcze Wam wszystkim, ktore sobie spia w wyrkach.
Za oknem jeszcze ciemno. Chlodno, wieje wiatr... Brrrrr....!!!!
Sloneczko wstawaj!!! :-)
Zycze Wam Kobietki milego i slonecznego dnia!!!

reklama
moniskabe ja mam wzdecia i zawsze mnie napiericza brzusio jak wych;eje fante :-pczasem mam na nia tak holerna ochote z enie moge si epowstrzymac a potem cierpie jak np wczoraj :tak: mowilam juz mojemu zeby mi nie pozwalal kupowac fanty ale jak mam ochote to w sklepie tak go blagam ze nie ma bata i mi kupuje :-D

czarnulka jak blizniak mlodszy i starszy ??:eek:moze ja cos pokickalam... chodzilo mi o to ze moz emialas wczesniej albo pozniej owulke i tak wyszlo a co do okresu jak sie spoznia 1-5 dni to to jeszcze regularne :tak:ja mialam przez czas jak sie staralismy w ciagu 4 miesiecy 2 x okres :-D to dopiero nieregularnosc :-);-) mysle ze mialas poznaowulke i dlatego tak wyszlo :) mi z ostatniej miesiazki wychodzi ze jestem w 22 tc :-D ale jak wspomnialam mialam praktycznie co dwa miechy okres ale przez prowadzenie kalendarzyka i akurat trafilam na wizyte u gin kiedy mi powiedzial kiedy owulka bedzie nan podstawie wielkosci pecherzyka wiem ze dzidzia moja ma dobry wiek taki jaki jest teraz a nie z om :tak: wiec spokojnie pewnie o to chodzi ze owu byla pozniej ;-):tak:

u mnie pogoda taka sobie tez kropi... mialam isc na badanie krwi i olalam bo mis ie nie chcialo isc taki kawal z pustym zoladkiem jeszcze w deszcz ;-) tak naprawde to lubie jesien i lubie jak pada deszcz :-) lubie jak kropi i mozna sobie pochodzic w dezczu chyba mi zostalo z dziecinstwa i ze skakania w kaluze :-D... ale wole taka pogode u siebie w rodzinnej miejscowosci bo tam mam ogrod i zaciszn aulice oddalona od miasta wiec jest przyjemnie i spokojnie :tak: dzisiaj mam nadzieje ze pojade do domku i chyba bede musiala jakis obiadek dla m zrobic na dwa dni mmmm moze krokiety z pieczarkmi i serem zoltym o tak chyba jednak to :tak::-)

Monia, czesem już tak jest z tą rodzinką, że nie idzie się dogadać, i czasem a zwłaszcza jeśli chodzi o starsze osoby to trzeba ustąpić i mieć święty spokój....
My mamy rocznice ślubu w maju, więc też z dzidziusiem będziemy świętować:-)
My mamy 3 rocznicę ślubu 5 maja:tak::-D I również z dziulkiem :-)

No to będzie SYN jak malowany... :-D
Zmieniłam dzisiaj gina i przy okazji zaliczyłam USG. :tak:
Tak sie rozkraczył, że w szoku jestem do teraz. Wyraźnie widzac było siusiaka
:laugh2::laugh2: :-):-)
Wspaniale:-D

hello :-)

jeeeejj.. ale spiaca pogoda.. pada i wieje brr...
az sie chce spać...
U mnie dziś też szaro, zimno i wieje.. brrrnie długo pewnie będzie padac;-) Ja tam lubie deszcz i taką jesienną pogodę:-) Siedzę sobie w ciepłym domku i przez okno lubię wyglądac:-) Albo okryc się ciepłym kocykiem i poczytac cosik;-)

ajjjaaajjj!!! skonczylam 17 tc :-) jupii:) i zaczelam 18 i zaczelam 5 miesiac :-):-D
Wspaniale:tak::-D To znaczy, że mi już leci 19 tydzięn?Hmm szybko:cool2:

witajcie! dawno nie pisalam , ale u mnie wszystko ok,jestem juz w 16 tygodniu i czuje sie ok, ruchy juz czuje, ale to juz moj trzeci maluszek pewnie dlatego.
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki :))

Witam dziewczyny :)
Ja dzis planuje wizyte u gina, mam nadzieje ze sie zalapie bo nie dzwonilam wczesniej ;) ale do mojego to tylko w taki sposob, ze prywatna wizyta to od razu, a jak mam sie rejstrowac to przynajmniej miesiac w ciazy musze czekac, a jak w ciazy nie bylam to czekalam 3 miesiace na wizyte panstwowa ;o
a 7 pazdziernika mam USG polowkowe w Norwegii, ciekawa jestem czy dostane tlumacza bo nie bawi mnie zgadywanie medycznych pojec, co moga oznaczac...a w sobote bierzemy slub z moim M :D:D:D jejku troche zaczynam sie bac :p a sie nawet do fryzjera nie zapisalam jeszcze ;o

Siostra uszykowala mi taka sterte ubranek dla dzidzi do 6 miesiaca, ze ja chyba nic nie musze juz kupowac...normalnie pelno tego jak nie wiem ;o i pomyslec ze wszystko sie zalozy hehe :p

Pozdrawiam Was cieplo :*

Hello!

Ja wkoncu odpoczelam po weselichu siostry i poprawinach. Było super:tak: Objadłam się jak nie wiem... same pyszności mniaaaaam:-) Prawie całe wesele spędziłam przy stole, bo od tego jedzenia byłam strasznie ociężała i jeszcze siedzenie strasznie miałam niewygodne i mnie w krzyżu bolało a potem w biodrach, więc się nie nadawałam zbytnio na zabawę.

Ja już jestem pewna, że czuję ruchy dzidziusia, najczęściej z samego rana, albo wieczorem... ogólnie jak siedzę lub leżę spokojnie:-) Muszę zadzwonić do gina i się spytać kiedy przyjść na wizytę, bo ostatnio o tym zapomniałam. No i też niedługo, pewnie w następnym tygodniu czeka mnie kłucie, bo znowu morfologię trzeba zrobić no i WR.

U mnie też pogoda do bani. Ale na szczęście jeszcze tak bardzo niskiej temperatury nie ma.

Ja dzisiaj nie zabardzo zdrowy obiadek robię, bo znowu frytki z kotletem, no i surówka... Ale ja mam ciągle na to ochotę, a najbardziej na frytki oczywiście:zawstydzona/y: Ale to jeszcze dzisiaj i od jutra znowu zdrowe jedzenie...;-)

Miłego dnia dziewuszki:-)

reklama
Hej,
ale pogoda do bani, jakaś nie przytomna jestem:wściekła/y:
Ja znowu mam ochote na zupy, a przed ciążą w ogóle zupowa nie byłam, eh, a teraz to prawie każdą bym zjadła, dziś będę miała barszczyk biały:-)
Myslę że to co czuję od wczoraj to chyba Gabryśka, takie bulgotanie przyjemne,mam nadzieje że to moja córcia:-D
Mam ochote na jakąś pyszną sałatke, ale nie wiem jaką, ma któraś jakiś pomysł?

Do góry