moniskabe ja mam wzdecia i zawsze mnie napiericza brzusio jak wych;eje fante

czasem mam na nia tak holerna ochote z enie moge si epowstrzymac a potem cierpie jak np wczoraj

mowilam juz mojemu zeby mi nie pozwalal kupowac fanty ale jak mam ochote to w sklepie tak go blagam ze nie ma bata i mi kupuje
czarnulka jak blizniak mlodszy i starszy ??

moze ja cos pokickalam... chodzilo mi o to ze moz emialas wczesniej albo pozniej owulke i tak wyszlo a co do okresu jak sie spoznia 1-5 dni to to jeszcze regularne

ja mialam przez czas jak sie staralismy w ciagu 4 miesiecy 2 x okres

to dopiero nieregularnosc :-);-) mysle ze mialas poznaowulke i dlatego tak wyszlo

mi z ostatniej miesiazki wychodzi ze jestem w 22 tc

ale jak wspomnialam mialam praktycznie co dwa miechy okres ale przez prowadzenie kalendarzyka i akurat trafilam na wizyte u gin kiedy mi powiedzial kiedy owulka bedzie nan podstawie wielkosci pecherzyka wiem ze dzidzia moja ma dobry wiek taki jaki jest teraz a nie z om

wiec spokojnie pewnie o to chodzi ze owu byla pozniej ;-)
u mnie pogoda taka sobie tez kropi... mialam isc na badanie krwi i olalam bo mis ie nie chcialo isc taki kawal z pustym zoladkiem jeszcze w deszcz ;-) tak naprawde to lubie jesien i lubie jak pada deszcz :-) lubie jak kropi i mozna sobie pochodzic w dezczu chyba mi zostalo z dziecinstwa i ze skakania w kaluze

... ale wole taka pogode u siebie w rodzinnej miejscowosci bo tam mam ogrod i zaciszn aulice oddalona od miasta wiec jest przyjemnie i spokojnie

dzisiaj mam nadzieje ze pojade do domku i chyba bede musiala jakis obiadek dla m zrobic na dwa dni mmmm moze krokiety z pieczarkmi i serem zoltym o tak chyba jednak to

:-)