reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Patrysiu mam do Ciebie pytanie bo ty jesteś po cesarce-moge czynś smarować brzuch?? Nie mam rozstępów,ale chodzi mi o tą skóre,no i czy moge jakieś pasy używać??Nie za wcześnie?? Minęły 2 miesiące

U Ciebie było słońce?? U mnie pochmurno i wieje strasznie:confused2:

tak słoneczko było:-)
a co do brzusia możesz smarować tylko tą rane omijaj:tak:a co do pasa śmiało już możesz są takie (właśnie ja mam taki)co są i po cesarce gdzie pomaga aby nie powstała przepuklina poporodowa:tak:najpierw ponosiłam po 3 godzinki dziennie a potem i nawet dłużej:tak:i także zaczynałam od 2 a nawet chyba 1,5 miesiąca:tak:

Patrysiu ja biorę Luteinę 2tabletki rano i 2 wieczorem. Myślę, że to one mi pomogły. Dziś mój M odebrał wyniki betki i wyszło 383.6 czyli tydzień temu byłam w 2-3 tygodniu ciąży, czyli teraz byłabym 3-4 tydzień dopiero więc może to plamienie wynikało z zagnieżdżania się zarodka.

Patrysiu ja biorę Luteinę 2tabletki rano i 2 wieczorem. Myślę, że to one mi pomogły. Dziś mój M odebrał wyniki betki i wyszło 383.6 czyli tydzień temu byłam w 2-3 tygodniu ciąży, czyli teraz byłabym 3-4 tydzień dopiero więc może to plamienie wynikało z zagnieżdżania się zarodka.

no to wtedy fajnie odpoczywaj duzo niech narazie M się wykarze a ty leż ile wlezie;-)

Mykam coś zjeść i M robi ciepełko co pomyje sobie i odrazy kąpu kąpu zrobie;-)

tak słoneczko było:-)
a co do brzusia możesz smarować tylko tą rane omijaj:tak:a co do pasa śmiało już możesz są takie (właśnie ja mam taki)co są i po cesarce gdzie pomaga aby nie powstała przepuklina poporodowa:tak:najpierw ponosiłam po 3 godzinki dziennie a potem i nawet dłużej:tak:i także zaczynałam od 2 a nawet chyba 1,5 miesiąca:tak:
Dzięki wielkie.A to jakieś specjalne te pasy po cesarce?? A gdzie kupiłaś i powiedz czy są drogie? Sorki za tyle pytań:zawstydzona/y:

No to dobrze,że Ci pomogła:-)

Kurcze dziewczyny wiecie jak to jest z tym wyznaczaniem daty porodu. Mojej szwagierce wyliczyli termin na 16 września a jest 29 i jeszcze nie urodziła bo lekarze inni twierdza że termin powinien byc 25 wrzesnia. Ja juz sama zgupialam bo licząc od ostatniego mojego okresu to wychodzi tak jak w suwaczku. Natomiast liczac wg tego badania to jest dopiero 3-4 tydzień i bądź tu mądry. Cały czas mam obawy czy dziecko sie dobrze rozwija.

Kurcze dziewczyny wiecie jak to jest z tym wyznaczaniem daty porodu. Mojej szwagierce wyliczyli termin na 16 września a jest 29 i jeszcze nie urodziła bo lekarze inni twierdza że termin powinien byc 25 wrzesnia. Ja juz sama zgupialam bo licząc od ostatniego mojego okresu to wychodzi tak jak w suwaczku. Natomiast liczac wg tego badania to jest dopiero 3-4 tydzień i bądź tu mądry. Cały czas mam obawy czy dziecko sie dobrze rozwija.
Kochana na pewno dobrze sie dzieciątko rozwija
Ja miałam dwie daty,4 i 11 sierpnia i bądź tu mądry

reklama
Do góry