reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2009

reklama
Dobrej nocy dziewczyny, lecę do mężusia do łoża. Jakiś filmik i pewnie spaćku. Też się intensywnie zastanawiam nad takim sako ale brak funduszy:-( A że plecki na razie nie dają o sobie znać- odpukać- to zakup może poczekać

dumnie to ja sie poczuje jak urodze !!! bo pochodzic w ciazy to jeszcze nie wyczyn :) ale urodzic to i owszem !!

Jak dla mnie to na odwrót!

hmmm... nie obrazi się Niunia jak będzie jeździć w granatowym wózku? :laugh2:
obydwa są w stanie bardzo dobrym. bartatine widziałam na własne oczy dziś, bo to znajoma chce się pozbyć.

Moje jedziły w bartatinie granatowej. Bardzo byłam zadowolona z wózka, ale mój mądry mąż wydał, bo mu się nie podobał.

Haha mój gotował pomidorową więc nie pytaj co mam w kuchni :szok:

Kochana ja mam rok i 7 mieś różnicy między moimi i bawią się razem. W ogóle momentami jakby dzieci w domu nie było a jedno za drugim w ogień pójdzie :tak:

No a pościel absolutnie cudowna :-D sama bym kupiła ale nas nie stać :tak:

Nadgoniłam was a teraz idę spać, tzn jeszcze hausa zobaczę i spać :-D
Jutro Amelka ma badanie słuchu, więc 3majcie kciukasy. Buziaczki

Kciuki mas jak w banku;-):tak:

to jest nic
mówie do męża że źle się czuje to on mi odpowiada:"no to czemu się nie położysz?? zrób obiad, posprzątaj, zrób to, tamto i się kładź"

Jaki dobry maż:-D:-D:-Dno wlsnie czemu sie nie połozysz:-D:-D:-D???

LAJTWAY dobrej nocy;-)

reklama
Do góry