G
Georgina
Gość
Ale jestem padnięta po robieniu szkieletu regału. Tzn co ja mówię - to dopiero początek szkieletu, sporo jeszcze brakuje. Wypiłam mleczko gorące i niebawem spanko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ja zaczepilam sie o 16 zlotych z tej puli![]()
Czy ja nie przegapiłam? Nie widziałam postu Aśki i Marty po USG 3D!?
mam nadzieje ze nic zlego sie nie okazalo,Aska to lubi nam robic wybryki ale Marta
dziwne ze sie nie odezwala

No wlasnie,ja tez nie widzialam postu dzieczynmam nadzieje ze nic zlego sie nie okazalo,Aska to lubi nam robic wybryki ale Marta
dziwne ze sie nie odezwala
![]()
Cena fajnaORYGINALNE SAKO GRUBBE NANO3 (2XL) + PUFKA GRATIS! (748412053) - Aukcje internetowe Allegro
Znalazłam dużo taniej, ale nie wiem czy to nie jakiś bubel. Jak myślicie?Komfortowy relaksacyjny Fotel pufa sako (749059659) - Aukcje internetowe Allegro
Ten też taniej, odebrałabym osobiście.