reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Hej. Nie chcę Wam zaśmiecać wątku a pewnie nie każda zagląda do działu ogłoszeń a chciałabym znaleść dobrego właściciela dla mojego wózia;-) Sprzedam go za 300zł + przesyłka. Jak ktoś zainteresowany to prosze na pryv

reklama
ciekawe ile ona chce za ten caly zestaw bo tam minimalnej nie ma najpierw zadzown bo jeszcze wymysli se baba cene z kosmosu :) a co do napisow to u mnie w półrocznym wozku tez zdarte ale jak wyciagne go i rozpakuje to maz wyszoruje je do konca i wcale nie bedzie :) i nie bedzie widac tych zdartych napisow :) bo po co one heehe

najlepsze jest to, że te napisy można kupić i przykleić :-D:-D:-D dam głowę, że 95% używanych buzzów ma "odświeżane" napisy :-D

tak, wybieram się do Płońska na oglądanie :-)

spacerwóka jest w Nowy Tomyślu, nie pojadę tak daleko żeby obejrzeć :-( a gondolka fajna, ale bez tej spacerówy sę nie przyda :eek:

Ja non stop okrakiem siedzę na allegro, śledzę te wszystkie wózki...
Ale jesteś kochana :-D:-D:-D DZIĘKI!
nie ma sprawy-wiem jak to jest gdy się czegoś bardzo chcę:) a mój buzz będzie jutro:):):):):):)

witam dziewczyny....trafilam tu przypadkiem za moja dobra znajoma gie-oska buzzowa maniaczka zreszta :-D:-D:-D i widze ze tu cala masa buzzomanek urzeduje na tym watku;-):tak:
Zapraszam was serdecznie na nasz buzzowy watek w ktorym opisujemy rozne wozki, tak..... zaczelo sie jak najbardziej od Buzza (nawet przenioslysmy sie z watku ktory byl wylacznie na temat Quinny Buzz)i omawiania jego zalet i wad a teraz dyskutujemy o wszystkim i o niczym :-D Pani Gosia tez sie jak najbardziej udziela

klaudzia masz piekny wozeczek:cool2:

a tutaj wrzucam wam foteczke mojego wlasnego buzzika, na pierwszej dzidzia ma 13 miesiecy a na drugiej 18, wlasnie niedawno przelozylismy siedziska na wieksze bo juz niestety sie nie miescil no i zakupilismy kolo terenowe ktore jest widoczne na tej drugiej fotce.
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/sj/ke/7ezl/336dB8pApbzuYN2w7B.jpg
Picasa Web Albums - pawimi455 - Walk

Tak wogole to pozdrawiam serdecznie i zycze szzesliwego rozwiazania wszystkim przyszlym mamusiom!

widzialam ze polowalas wlasnie na taki kolorek jak moj i niestety ci sie nie udalo...no coz, nastepnym razem bedzie lepiej - trzymam goraco kciuki zeby trafil ci sie super egzemplarz!
A moj maluch, mysle ze taki na gornej granicy sredniakow jest. Od jakiegos czasu utrzymuje wage okolo 13-14 kg i ma obecnie prawie 90 cm. czyli tak w normie na prawie dwulatka. Buzz nie jest znowu takim wielkim wozkiem....i fakt ze jest w nim troche tak wbity jak sledzik haha

ja tez mam uzywanego buzza w idealnym stanie i jeszcze na gwarancji do lutego 2011!!
Oto moj buzzik z dzis z moja prawie 3letnia corka...i powiem ze calkiem dobrze sie prowadzi z takim klockiem a wazy Maja 14kg!!poza tym budka od spacerowki jak dla miej jest super dluga:-)i zakrywa pol bobaska w srodku:-)

No Gosiu wozio sie super prezentuje :-):-):-):-)
A maja przesliczna ;-) i widac po niej dusze malego diabelka :-p

najlepsze jest to, że te napisy można kupić i przykleić :-D:-D:-D dam głowę, że 95% używanych buzzów ma "odświeżane" napisy :-D

Moj ma chyba stare bo sa tylko lekko odarte ale jak bede sprzedawac wozio kiedys to napewno tez kupie nowe naklejki :-D:-)

witam dziewczyny....trafilam tu przypadkiem za moja dobra znajoma gie-oska buzzowa maniaczka zreszta :-D:-D:-D i widze ze tu cala masa buzzomanek urzeduje na tym watku;-):tak:
Zapraszam was serdecznie na nasz buzzowy watek w ktorym opisujemy rozne wozki, tak..... zaczelo sie jak najbardziej od Buzza (nawet przenioslysmy sie z watku ktory byl wylacznie na temat Quinny Buzz)i omawiania jego zalet i wad a teraz dyskutujemy o wszystkim i o niczym :-D Pani Gosia tez sie jak najbardziej udziela

klaudzia masz piekny wozeczek:cool2:

a tutaj wrzucam wam foteczke mojego wlasnego buzzika, na pierwszej dzidzia ma 13 miesiecy a na drugiej 18, wlasnie niedawno przelozylismy siedziska na wieksze bo juz niestety sie nie miescil no i zakupilismy kolo terenowe ktore jest widoczne na tej drugiej fotce.
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/sj/ke/7ezl/336dB8pApbzuYN2w7B.jpg
Picasa Web Albums - pawimi455 - Walk

Tak wogole to pozdrawiam serdecznie i zycze szzesliwego rozwiazania wszystkim przyszlym mamusiom!

Pawimi sledzilam kiedys wasz watek po kryjomu hehe, zanim kupilam buzza. :-)

No i dziekuje, Twoj rowniez sliczny hehe bo taki sam :-):-)

Ja musze dokupic to siedzisko XL ale poczekam i zobacze czy napeno bede potrzebowac takie, a powiedz mi czy jakbym kupila CAPRI kolorek to bedzie to jakos wspolgralo z zielonym? czy trzeba miec ten sam odcien. Bo chcialabym Capri polaczony z zielonym, cos innego i kolorek na pozneij bardziej praktyczny;-)

Ja musze dokupic to siedzisko XL ale poczekam i zobacze czy napeno bede potrzebowac takie, a powiedz mi czy jakbym kupila CAPRI kolorek to bedzie to jakos wspolgralo z zielonym? czy trzeba miec ten sam odcien. Bo chcialabym Capri polaczony z zielonym, cos innego i kolorek na pozneij bardziej praktyczny;-)
ja kupilam apple ale uwazam ze capri bardziej pasuje, mialam gondole capri i uzywalam z niej tego kocyka ze spacerowka i wygladalo slicznie! Zaluje ze nie kupilam siedziska capri tylko to apple mi w glowe wlazlo.

reklama
No Gosiu wozio sie super prezentuje :-):-):-):-)
A maja przesliczna ;-) i widac po niej dusze malego diabelka :-p

Moj ma chyba stare bo sa tylko lekko odarte ale jak bede sprzedawac wozio kiedys to napewno tez kupie nowe naklejki :-D:-)

Ja myślę że ten wątek to duuuuużo osób śledzi:):) coś o tym wiem:)bo ja sama bardzo go lubię:)

Do góry