reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
nie zaznaczyli, stan miał być idealny. Zresztą uparcie twierdzili, że ten typ tak ma... no ale jak!!:szok: to nie jest normalne, że rączka luźno lata :eek: stelaże zwykle trzymają się na sztywno!!!
Używane - ok, ale jeśli coś większego, to tylko po obejrzeniu. Jak oglądanie niemożliwe, to się nie decyduję :-(to znacznie utrudni mi zadanie pozyskania buzza...

widzisz, ja jak kupilam swojego to bez ogladania, do tego wozeczek kupilam przez allegro a bylam wtedy w Anglii, zeby sprawdzic stan wozka czekalam miesiac, bo przyszedl do tesciow w Polsce. I stan faktycznie idealny, wszystko jak w opisie. mial jedna wade czyli male braki w tej raczce od dziecka w gabce ale bylo to opisane na aukcji i zalaczone zdjecie. Jestem naprawde zadowolona. Wiec czasami jest tak ze sie akurat trafi na normalnego sprzedawce a czasami niestety nie...
Trzeba jednak pamietac ze za taka cene nie mozna oczekiwac nowki nie uzywanej. a male usterki mozna czesto naprawic za grosze.
No ale trzeba dobrze trafic i miec duzo szczescia. ;-)

Widze ze sporo stresu jest z tymi aukcjami... czasem warto sie zastanowicvczy nie lepiej dolozyc troche kasy i kupic nowy. Wiem ze na uzywanym mozna sporo przyoszczedzic, no ale nowy kiedys mozemy komus odsprzedac i sie koszta czesciowo zwroca. Jezeli ktoras z was chcialaby nowy, to ja wam polece taki sklep internetowy www.bobowozki.pl maja bardzo duzy wybor w firmach i kazdy kolorek sa w stanie sprowadzic.

ja tez mam uzywanego buzza w idealnym stanie i jeszcze na gwarancji do lutego 2011!!
Oto moj buzzik z dzis z moja prawie 3letnia corka...i powiem ze calkiem dobrze sie prowadzi z takim klockiem a wazy Maja 14kg!!poza tym budka od spacerowki jak dla miej jest super dluga:-)i zakrywa pol bobaska w srodku:-)

Załączniki

• P1150199.jpg
    P1150199.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 56
Gosia to on wcale taki mały nie jest:) czyli jest szansa że że buzz będzie jedynym wózkiem bo twoja córa to już w wózku chyba jeździć nie chce:)

Gosia to on wcale taki mały nie jest:) czyli jest szansa że że buzz będzie jedynym wózkiem bo twoja córa to już w wózku chyba jeździć nie chce:)

no wlasnie nei jest maly bo Maja ma jeszcze sporo miejsca wiec ja tez licze ze to bedzie moj jedyny wozio:-)i super sie go z nia w srodku prowadzi:-)Maja czasami ejzdzi jeszcze w wozku ale w swoim i bardzo sporadycznie np jak idziemy do lekarza...

tak, wybieram się do Płońska na oglądanie :-)

spacerwóka jest w Nowy Tomyślu, nie pojadę tak daleko żeby obejrzeć :-( a gondolka fajna, ale bez tej spacerówy sę nie przyda :eek:

Ja non stop okrakiem siedzę na allegro, śledzę te wszystkie wózki...
Ale jesteś kochana :-D:-D:-D DZIĘKI!

reklama
tak, wybieram się do Płońska na oglądanie :-)

DZIĘKI!
ciekawe ile ona chce za ten caly zestaw bo tam minimalnej nie ma najpierw zadzown bo jeszcze wymysli se baba cene z kosmosu :) a co do napisow to u mnie w półrocznym wozku tez zdarte ale jak wyciagne go i rozpakuje to maz wyszoruje je do konca i wcale nie bedzie :) i nie bedzie widac tych zdartych napisow :) bo po co one heehe

Do góry