pomożemy Cijak będzie jakaś aukcja dam znać
no i dobrze że oglądasz.....bo sama widzisz jak to z ludźmi jest![]()
dzięki :-) na szczęście nie ze wszystkimi tak jest, tylko niestety na pierwszy rzut oka nie da się poznać...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pomożemy Cijak będzie jakaś aukcja dam znać
no i dobrze że oglądasz.....bo sama widzisz jak to z ludźmi jest![]()
nie zaznaczyli, stan miał być idealny. Zresztą uparcie twierdzili, że ten typ tak ma... no ale jak!!to nie jest normalne, że rączka luźno lata
stelaże zwykle trzymają się na sztywno!!!
Używane - ok, ale jeśli coś większego, to tylko po obejrzeniu. Jak oglądanie niemożliwe, to się nie decyduję :-(to znacznie utrudni mi zadanie pozyskania buzza...
dokładnie.... dlatego trzeba uważać...dzięki :-) na szczęście nie ze wszystkimi tak jest, tylko niestety na pierwszy rzut oka nie da się poznać...![]()
ja tez mam uzywanego buzza w idealnym stanie i jeszcze na gwarancji do lutego 2011!!Widze ze sporo stresu jest z tymi aukcjami... czasem warto sie zastanowicvczy nie lepiej dolozyc troche kasy i kupic nowy. Wiem ze na uzywanym mozna sporo przyoszczedzic, no ale nowy kiedys mozemy komus odsprzedac i sie koszta czesciowo zwroca. Jezeli ktoras z was chcialaby nowy, to ja wam polece taki sklep internetowy www.bobowozki.pl maja bardzo duzy wybor w firmach i kazdy kolorek sa w stanie sprowadzic.
![]()
Gosia to on wcale taki mały nie jestczyli jest szansa że że buzz będzie jedynym wózkiem bo twoja córa to już w wózku chyba jeździć nie chce
![]()
a widziałaś tą aukcję:? QUINNY BUZZ 3 cały zestaw + Maxi Cosi Cabrio Fix (758525112) - Aukcje internetowe Allegrodzięki :-) na szczęście nie ze wszystkimi tak jest, tylko niestety na pierwszy rzut oka nie da się poznać...![]()
a widziałaś tą aukcję:? QUINNY BUZZ 3 cały zestaw + Maxi Cosi Cabrio Fix (758525112) - Aukcje internetowe Allegro
z tego co wiem to naklejki można kupić![]()
i jeszcze można by było tak bo chyba te kolory cię interesują:
QUINNY BUZZ SPACERÓWKA + KOSZ +FOLIA (757780683) - Aukcje internetowe Allegro
QUINNY BUZZ GONDOLA CAPRI OSŁONA FOLIA MOSKITIERA (758926512) - Aukcje internetowe Allegro
ciekawe ile ona chce za ten caly zestaw bo tam minimalnej nie ma najpierw zadzown bo jeszcze wymysli se baba cene z kosmosutak, wybieram się do Płońska na oglądanie :-)
DZIĘKI!