R
RiSiA
Gość
Witam mam na Imie Malwina od roku jestem szczewliwa mezatka ale do pelni szczescie brakuje Nam malenstwa stary sie z mezem ale narzie nie wychodzi pzdr
Witam się :-)
a mialas robione jakies badania??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam mam na Imie Malwina od roku jestem szczewliwa mezatka ale do pelni szczescie brakuje Nam malenstwa stary sie z mezem ale narzie nie wychodzi pzdr
Witaj Malwinko..
Pajka Ty uparta wstętna babo..
Dziewczyny zrobiłam test i znów negatyw!!!!
Powiedzcie mi czy jest sie jeszcze czym łudzić, czy lepiej wyluzować i czekać na @, co prawda robiłam go teraz po południu!
A czeto TY juz testa walisz - to jest 15dc. Moze masz faze 15dniowa
Poczekaj 2 dni i zatestuj
OK. tak też zrobię, robiłam jeszcze 12dpo. z moczu porannego.
Wiem jestem bardzo niecierpliwa i tak bardzo tego pragnę.![]()
Przytulam:-) wyluzuj i czekaj na @ tak jak ja teraz tez czekam a testa nie chce robic;-) jeżeli lekarka do ktorej ide w poniedzialek mi powie, ze jest mozliwosc, a do tego czasu nie dostane @ to wtedy pojde na bete;-)
Jak dla mnie Lolitka ma racje na testa za wczesnie!!
Malwinka19866
moze warto porobić badania skoro juz rok sie staracie Ty badania hormonalne a M nasienia i bedziecie wiedziec co i jak