reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to jestem druga:-)
Leze jeszcze w pizamie pod kolderka i jestem mega spiaca:no:Zimno mam w chacie cos mi sie stalo z piecem i nie moglam go odpalic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tzn jak odkrecalam ciepla wode to sie wlaczal ale jak przestawilam tez na grzanie to wogole mi sie kaloryfery nie nagrzewaly:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dzisiaj rano ma facet przyjechac i zobaczyc bo wczoraj wieczorem zadzwonilam.Mam nadzieje ze zdaze sie ubrac do tego czasu i troszke ogarnac:-);-)
Na dworze fatalnie:no::no::no:
A jakie masz grzejniki i jaki wogule piec na opał czy gaz

reklama
no to ja sie pojawiam kolejna na posterunku :-):-):-)

na dworze zimno jak cholera :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka mi się dzis zesikała w nocy a było tak dobrze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: o 3.00 wstała z krzykiem że ma mokro i na dodatek dostała wiekszego kataru i zaczyna kasłać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
może odpuszczę jej narazie to nocne sikanie bo jak będzie leżeć w tycm mokrym to zaprawi mi się gorzej i jej nie wyleczę,było lepiej a jest gorzej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

chyba odpuszczę na miesiąc,sama nie wiem co zrobić :no::no::no::no::no::no::no:

Tak takie biale:tak::tak::tak:
Zapowietrzonych grzejnikow nie mam bo mi wczoraj sasiad sprawdzal i poziom wody w piecu tez mam ok
Zobacze co mi powie ten facet jak przyjedzie
Acha no chyba ze sprawdzał no to może ten facet cos na to poradzi
no to ja sie pojawiam kolejna na posterunku :-):-):-)

na dworze zimno jak cholera :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka mi się dzis zesikała w nocy a było tak dobrze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: o 3.00 wstała z krzykiem że ma mokro i na dodatek dostała wiekszego kataru i zaczyna kasłać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
może odpuszczę jej narazie to nocne sikanie bo jak będzie leżeć w tycm mokrym to zaprawi mi się gorzej i jej nie wyleczę,było lepiej a jest gorzej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

chyba odpuszczę na miesiąc,sama nie wiem co zrobić :no::no::no::no::no::no::no:
Hej u nas słonce swieci ale jest zimno a dużo zdrówka dla oliwki

AGNES
Ja tez mysle zebys Jej odpuscila na razie:tak:Bo chyab jeszcze nie jest gotowa zeby spac bez pieluchy
Odczekaj jakis czas i sprobuj ponownie

zimno u mnie tez strasznie.... teraz czuje jak sie wykąpałam i mam mokre włosy- a kaloryfery zinme:eek::eek:

Ostatnia edycja:
TO STRASZNE ALE NIESTETY PRAWDZIWE . PRZEŻYWAŁAM TO Z PIERWSZYM DZIECKIEM MIMO, ŻE WRÓCIŁAM DO PRACY GDY CÓRKA SKOŃCZYŁA ROK. W GRUDNIU SPODZIEWAM SIĘ DRUGIEGO POTOMKA I JUŻ TERAZ WAŁKUJĘ MĘŻA O TO JAKĄ CIĘŻKĄ I PEŁNĄ WYŻECZEŃ PRACĄ JEST "SIEDZENIE" W DOMU Z DZIEĆMI. NIESTETY W POLSCE CIĄGLE NAJPOPULARNIEJSZY JEST TATA "ŚPIĄCY OD ŚCIANY":wściekła/y:. TAKI TATA STARA SIĘ COŚ ROBIĆ ALE NAJCZĘŚCIEJ ODDAJE NAM PIERWSZEŃSTWO, CZY TO W NOCY WŁAŚNIE ŚPIĄC OD ŚCIANY CZY UDAJĄC ,ŻE NIE SŁYSZY ITP. Z FACETAMI JUŻ TAK JEST I JEDYNA RADA TO MÓWIĆ WPROST W CZYM MA NAM POMÓC I NIE PROSIĆ O TO TYLKO WYDAĆ POLECENIE I POWTARZAĆ CIĄGLE ,ŻE TO W INTENCJI NAWIĄZANIA SIĘ WIĘZI Z DZIECKIEM. BO TO PRAWDA !!! MOIM NAJLEPSZYM POSUNIĘCIEM BYŁO ZNALEZIENIE CZYNNOŚCI KTÓRĄ ROBIŁ TYLKO MĄŻ LUB ROBILIŚMY TO RAZEM. I TAK MÓJ MĄŻ KTÓRY CZESTO PRACUJE W DELEGACJI ,JAK TYLKO BYŁ W DOMU CODZIENNIE ZABIERAŁ DZIECKO NA SPACER JA WTEDY NIC NIE ROBIŁAM POPROSTU LEŻAŁAM ODSYPIAŁAM ALBO SPOKOJNIE KORZYSTAŁAM Z ŁAZIENKI...

reklama
Do góry