reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!Wpadam tylko na chwilkę. wczoraj nie dałam rady już zajrzeć. O 11 przyjechała Siostra z małą (2m-ce), potem ja odwiozłam do domu i prosto na hipoterapie. Chcieliśmy jeździc raz w tyg bo kruchoz kasa ale musimy przynajmniej 2 razy więc na miesiąc bedzie ok. 300zł +dojazdy(30km w jedna strone.). potem szybciutko na msze i pogoń za smoczkiem bo Zuzia zgubiła i nie mogłam w żadnej aptece dostać...
Dzisiaj od rana gości miałam przez to Zuzia marudna nie mogła potem zasnąć. dopiero teraz troche ogarnełam mieszkanko. Musimy na zakupy jechac w lodówce tylko swiatło...

reklama
Witam
Maja w nocy gorączkowała aż musiałam wstawać i nurofen jej podawać, rano też z gorączką się obudziła tak więc mam chore dziecko.:-:)-:)-(
A tylko tydzień do przedszkola pochodziła. Czy teraz już ciągle tak będzie?
Poczytałam was ale nie robiłam cytatów bo jestem u teściowej a tu net muli się jak nie wiem co i jednego posta z pół godziny wysyła.
U nas z rana było piękne słonko ale zimno a teraz słonko się chowa więc zapewne zrobi się jeszcze zimniej

Zdrowka dla Majki :tak:

najgorsze ze ja sie bardziej przejmuje a Wojtkowi wszytko jedno:-:)-(

Joanna, on jest 10 latkiem ja myślę ze to całkiem normalne zjawisko :sorry: Życzę duzo cierpliwości, będzie ci potrzebna :sorry:

a j awpadłam sie pochwalić, że mam juz piec odpalony i ciepełko w domku :tak::tak::tak:

Dziewczyny ja na moment...

Większość wkleja takie tam łańcuszki na naszej klasie typu : " J3273M-D38113M <-- Wklej cala ta wiadomosc, razem z tym kodem na sledzika, a on zniknie NATYCHMIAST! Potwierdzone przez administratora portalu Nasza-Klasa.pl J3273M-D38113M <-- Wklej cala ta wiadomosc, razem z tym kodem na sledzika, a on zniknie "

Czy wy czytacie dokładnie co tam jest napisane? Chyba nie...
Z ciągu cyfr i literek , który robi niby za jakiś kod wyłania sie napis : JESTEM DEBILEM ... Ktoś ma niezły ubaw z naiwnych, wklejających, kopiujących osób...

Sorki, musiałam to napisać...
Ja mam spokuj bo nie mam konta na NK
Moja droga nie tylko taki glupii lancuszek jest ... Widzialam kilka ;/

Dziewczyny to ja pofarbowaniu :)) Tylko nie smic mi sie tam ! nonono Bo te wlosy nie sa jeszcze ulozone :))
Śliczna fryzurka ale ładnemu we wszystkim ładnie a ta dzidzia na łóżku to pewnie twoja córeczka
Witam
Maja w nocy gorączkowała aż musiałam wstawać i nurofen jej podawać, rano też z gorączką się obudziła tak więc mam chore dziecko.:-:)-:)-(
A tylko tydzień do przedszkola pochodziła. Czy teraz już ciągle tak będzie?
Poczytałam was ale nie robiłam cytatów bo jestem u teściowej a tu net muli się jak nie wiem co i jednego posta z pół godziny wysyła.
U nas z rana było piękne słonko ale zimno a teraz słonko się chowa więc zapewne zrobi się jeszcze zimniej
Zdrówka dla córeczki

Zdrowka dla Majki :tak:

Joanna, on jest 10 latkiem ja myślę ze to całkiem normalne zjawisko :sorry: Życzę duzo cierpliwości, będzie ci potrzebna :sorry:

a j awpadłam sie pochwalić, że mam juz piec odpalony i ciepełko w domku :tak::tak::tak:
My dzisiaj też mamy ciepło w domku

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A wiecie co snił mi sie dzisiaj Anioł rozmawiał ze mną tyle pamietam ze miałam isc już spać i czegos mi brakowało patrze i niema Kamilka i wołam tego anioła ze co mam zrobic gdzie szukac a on wskazał mi droge zaswiecił 3 razy swiatło na strychu otwożyłam dzwi a Kamilek tam w nosidełku leżał nie wiem co ten sen miał oznaczac

MH powiedz mi jak Ty usunęłaś z listy osoby sledzące jak pisałaś,patrzyłam i tam nigdzie nie ma opcji usuń w tym śledziku.bo to mnie wkurza coraz bardziej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry