reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zachcianki w czasie ciaży

Ja się tak zastanawiam czy jeść teraz jeszcze wszystko aż do samego porodu, czy już tak 'lżej', bo przecież od razu trzeba dzidziusia do cyca przystawić... czosnek już, po terapii przeziębieniowej, wyeliminowałam - ale to bardziej z 'przedawkowania':-D:-D:-D pisałam coś o sosie czosnkowym zamiast mleczka, nie?:-D:-D:-D

Dziewczynooo, nie żałuj sobie niczegoooo:tak:.

Przecież nie trawisz jedzenia 14 dni...

Tak myślę. Hm?

Ale ja i tak zawsze przed porodem traciłam apetyt. Może natura załatwia to za nas?

reklama
Monka bardzo możliwe ;-) dzięki, nie bardzo mam ochotę przechodzić na dietę już teraz ;-):-D:-D:-D masz rację, no ale na czosnek tak czy siak nie mogę patrzeć, na razie... :eek::eek:

Amelkowa - znam ból, jak w lipcu byłam chora i jechałam na czosnku,to od tamtego czasu ni enadużywam.Dodaję tylko do gulaszu itp,ale śladowe ilości.

A moja waga z wczoraj 71,8 kg, w lutym było 60 kg czy tam 59 kg - jakoś tak.

Ja z kolei musialam wyeliminowac czosnek i cebule, caly czas mi sie po nich odbija..i zgaga..
Apropo zachcianek,mimo ostatniego braku apetytu tak bym zjadla tatar z cebulka..a nie wolno:-:)-p

wlasnie chyba nie:eek: czy sie mylę?
Poszperalam w necie i faktycznie nie mozna..chyba ze zna sie dokladne pochodzenie miesa ale tego chyba nikt nie zna(oprocz producenta):-(Wogole radza odstawic surowe mieso,jajka (np kogel mogel)..wiec odpada na calej linii bo to przeciez idzie w parze..
Damy rade..9 m-cy wytrzymalam to kolejny rok czy dluzej nie robi roznicy..:-p

Poszperalam w necie i faktycznie nie mozna..chyba ze zna sie dokladne pochodzenie miesa ale tego chyba nikt nie zna(oprocz producenta):-(Wogole radza odstawic surowe mieso,jajka (np kogel mogel)..wiec odpada na calej linii bo to przeciez idzie w parze..
Damy rade..9 m-cy wytrzymalam to kolejny rok czy dluzej nie robi roznicy..:-p

ech...
No ale jak jajka się ma ze sprawdzonego źródła??? Od chłopa?:-p:-p to też nie można???

reklama
Właśnie wsunęłam opakowanie Akuku,draży z orzeszkami,2 batony popiłam to leonem i dostałam mega zgagi więc pół op migdałów poszło jeszcze ,.A jeszcze kolacja mnie czeka bo głodna jeste nieziemsko!!:szok:

Do góry