Pauluś89
Grudzień 2009
Dziewczyny co kupujecie dla dzidzi do kąpieli zaraz po urodzeniu???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no mój Bartek to cały czas mi brzęczy o tych głośnikach róznych zdziwaczałaych.. co za duren no! bo jak będzie dziecko to ja mu dam posłuchać tego jego brzęczenia bez sensu...kobietki ja was naprawde dobrze rozumiem ale przywyknijcie do tego ze mezczyzni z zasady sa jak dzieci i wlasciwie nie wymyslono jeszcze sposobu na pozbycie sie dziecka z chlopa !! nawet jak czasem zgrywa "mezczyzne" to i tak w ukryciu bedzie czyscil swoje zabawki i mimo wszystko bedzie wymagal od nas opieki i przytulenia od czasu do czasu !! a juz wogole jak pojawi sie na swiecie dziecko ktore bedzie bardziej bezbronne niz nasze duze dziecko ... jedni przejma sie na chwile rola zeby zaraz potem pod pretekstem prezentu dla syna kupic sobie model najnowszego Renault !! po prostu musicie przyjac do wiadomosci ze pewne meskie cechy sa niezmienne !!
kasia moj nie tak dawno kupil sobie PlayStation 3 pod pretekstem "ze jak bedzie miec syna to nauczy go grac w GrandTurismo !! nie wazne ze bedzie corka ... wazne ze tatus ma zabawke !!
ja myslałam o balsamie jakimś albo po prostu oliwka..Dziewczyny co kupujecie dla dzidzi do kąpieli zaraz po urodzeniu???
Ale w sensie płyn do kąpieli mydełko czy jakaś emulsja???:-)ja myslałam o balsamie jakimś albo po prostu oliwka..
ale to jeszcze kwestia do przemyslenia..
nie wiem wlasnie jestem na etapie ogladania kosmetykow, ale nie na wszystkich pisze czy mozna od pierwszego dnia zycia stosowac...Dziewczyny co kupujecie dla dzidzi do kąpieli zaraz po urodzeniu???
Ale w sensie płyn do kąpieli mydełko czy jakaś emulsja???:-)
A co do głośników to mój też szalał, że chce sobie kupić tylkko ciekawe po co jak przy małym puszczać muzyki głośno nie będzie haha![]()
źle przeczytałamAle w sensie płyn do kąpieli mydełko czy jakaś emulsja???:-)
A co do głośników to mój też szalał, że chce sobie kupić tylkko ciekawe po co jak przy małym puszczać muzyki głośno nie będzie haha![]()
mam mydełko bambino kupione, ale płyn też kupię wrazie gdyby coś uczulałodo mycia mydelko ... takie zwykle w kostce nivea ... a po kapieli obowiazkowo oliwka a jak by sie dziecko uczulalo to zwyczajna plynna parafina !! do kupienia w aptece
mój jak dziś ze mną oglądał to się uparł, że dla małego chce plyn johnson&johnson top to toe czy coś takiego