reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja dzwoniłam do gina i pytałam, powiedział, że maśc mogę stosowac:tak:
Jej, cieszy mnie, aczkolwiek nikomu tego nie zycze, że nie tylko ja mam taką okropną dolegliwość. Po prostu jestem spokojniejsza.

Ale mi chodzi konkretnie o maść AVENOC!
Bo choć to jest lek homeopatyczny to chyba przez to że ma w składzie adrenalinę czy cuś to w ciąży nie powinien być stosowany!
Na ostatniej wizycie gin nie miał dla mnie zbyt dużo czasu:wściekła/y: tylko zerknął i kiwnął głową że mogę...bo już z kimś gadał przez telefon:wściekła/y::no:

Ale koniec końców stosowałam bo myślałam że umrę!!!

Litway ja bym używanego materacyka nie kupiła!!!
I chodzi o to że mógł się trochę odkształcić...i pamiętam że dużo razy zdażyło się że Hania zwymiotowała w łużeczku i raz dwa przemoczyło materac....
Wszystko mogę mieć używane ale nie materac!

reklama
Litway ja bym używanego materacyka nie kupiła!!!
I chodzi o to że mógł się trochę odkształcić...i pamiętam że dużo razy zdażyło się że Hania zwymiotowała w łużeczku i raz dwa przemoczyło materac....
Wszystko mogę mieć używane ale nie materac!
Właśnie tez mam opory i chciałam zapytać coWy o tym sądzicie. Kurcze, może uda się z babka dogadać że samo łóżeczko mnie interesuje....

Laseczki jestescie kochane :)
Ja nie dam rady Was jednak nadrobic bo tu strasznie nie wygodnie na tym łóżku...
Niestety zabraklo dla mnie termometru na oddziale :O i nie wiem czy mam goraczke, tak mnie strasznie bolą uszyy, chyba mnie przewialo eh. No i jak wyjde w srode to bede musiala odrobic jedne zajecia, chyba ze moze mi sie upiecze ale watpie ;)

Dodalam w albumie zdjecie z dzisaj mojego maluszka, tylko nie wiem który to hehe

To ten kolorek co Maarta100 wkleiła ma moja kumpela i brzydki jest jak dla mnie szczególnie jak duuużo pojeździ.

Mea- a bostona na żywo widziałaś? Ja się teraz już tylko zastanawiam czy sztywniejszy boston czy citi car na pasach ma być? A zerknęłaś czy to oparcie w spacerówce się do 90 st prostuje? Bo ja bym jednak wolała żeby mały miał sztywne oparcie pod pleckami. A i ta gondola rzeczywiście klika tak głośno? No i plasty czy szprychy?

mi gościu zaproponował 850 zł za zestaw bez fotelika i 998 zł z fotelem. Plus 60 zł spiworek - ja chce bo jest fajny - obmacałam. No i jakbym w citi car chciała tacke na napoje to 50 zł.

no dobra bolder wlasnie przegral i to dosc ostro !!! ON MA TYLKO LEKO SKRETNA PRZEDNIA OS A NIE SKRETNE KOLA !!!

teraz wybor jako pierwszy padl na bostona /zawieszenie ma jak ox-ford tylko 4 kola i wydaje mi sie wystarczajaco miekki /nie chce na pasach bo ma za male kola przednie/ no i ja bym brala na metalexach bo sa sztywniejsze i w razie czego mozna je prostowac a plastiki sa jednorazowe !!
cene mi pan zaproponowal taka sama :) plus 20 za adapterki do maxi-cosi :)
patrzylam na oparcie i wydaje mi sie ze jest w miare proste ale czy pionowe ... cholera nie zwrocilam uwagi ... co do budki to testowalam 3 rozne i 2 stukaly a jedna byla cicha :D ciekawe od czego to zalezy :)

Ojej, a dziś wózeczkowy wieczór? Ja stwierdziłam że musze się tak poważnie za wyprawke wziąć. MAm takie pyt do Was- myślicie ze warto kupić używany materacyk? tzn chciałam nowy ale znalazłam fajną oferte łóżeczka tyle że z materacykiem(używane) za 150zł i teraz nie wiem czy jeśli by mi się podobało to kupić i wywalić materacyk i kupić nowy czy może zostać uzywany? Myslicie że te materacyki to po 1 dziecku się tak wyginaja? Materacyk jest kokos-pianka-gryka

ja tez mam materacyk po 1 dziecku i po prostu musisz ocenic czy jest rowny czy sie aby nie wygina za bardzo !! zeby dziecko nie kulalo sie do dziury !! ja mam materacyk po siostrzenicy i raczej wiem co sie z nim dzialo /zawsze mial ceratowe ochraniacze i raczej nei jest ani przesikany ani porzygany ze tak powiem :)/

Ostatnia edycja:
Ojej, a dziś wózeczkowy wieczór? Ja stwierdziłam że musze się tak poważnie za wyprawke wziąć. MAm takie pyt do Was- myślicie ze warto kupić używany materacyk? tzn chciałam nowy ale znalazłam fajną oferte łóżeczka tyle że z materacykiem(używane) za 150zł i teraz nie wiem czy jeśli by mi się podobało to kupić i wywalić materacyk i kupić nowy czy może zostać uzywany? Myslicie że te materacyki to po 1 dziecku się tak wyginaja? Materacyk jest kokos-pianka-gryka

Ja bym jednak kupila jak cos nowy:tak:tez mam materac po corce ale on pójdzie do smietnika mimo tego ze wiem ze to po mojej corce:tak:nie bede oszczedzac na materacu,na czym innym tak ale nie ma materacu:no:to jest naprawde bardzo wazne bo nawet nie widoczne odgniecenia moga dporowadzic do jakiejs wady kregoslupa:tak:

widzialam te podklady na lozko i sie zastanawialam czy nie kupic ... kurcze zawsze to troche bezpieczniej dla materaca !!
Ja kupilam paczke duzych i malych...zawsze pozniej moga przydac sie przy dziecku...jak sie gdzies wychodzi, zeby malucha przewinac itd..:tak:...zreszta tak mi doradzily bardziej doswiadczone kolezanki :-)

Ja bym jednak kupila jak cos nowy:tak:tez mam materac po corce ale on pójdzie do smietnika mimo tego ze wiem ze to po mojej corce:tak:nie bede oszczedzac na materacu,na czym innym tak ale nie ma materacu:no:to jest naprawde bardzo wazne bo nawet nie widoczne odgniecenia moga dporowadzic do jakiejs wady kregoslupa:tak:
dokładnie ! zgadzam sie w 100% :tak:

no dobra bolder wlasnie przegral i to dosc ostro !!! ON MA TYLKO LEKO SKRETNA PRZEDNIA OS A NIE SKRETNE KOLA !!!

teraz wybor jako pierwszy padl na bostona /zawieszenie ma jak ox-ford tylko 4 kola i wydaje mi sie wystarczajaco miekki /nie chce na pasach bo ma za male kola przednie/ no i ja bym brala na metalexach bo sa sztywniejsze i w razie czego mozna je prostowac a plastiki sa jednorazowe !!
cene mi pan zaproponowal taka sama :) plus 20 za adapterki do maxi-cosi :)
patrzylam na oparcie i wydaje mi sie ze jest w miare proste ale czy pionowe ... cholera nie zwrocilam uwagi ... co do budki to testowalam 3 rozne i 2 stukaly a jedna byla cicha :D ciekawe od czego to zalezy :)
Kurde, to te koła na pasach w citi car są mniejsze niż w bostonie? Chyba muszę się jeszcze raz przejechać i obejrzeć obydwa dokładnie. I pobujac. Ale ogólnie to w tym i tym są przednie piankowe? Tylko że mogą być szprychy? Z tą budką to niezłe jaja wychodzą w takim razie. Jak pojade do sklepu to się każdą pobawie.

reklama

Też kupiłam nowy pomimo tego, że Antek dobry miał. Niesttey na pewnych rzeczach lepiej nie oszczędzać,miedzy innymi materacyk i buciki dla dzieci.

Aga ja mam maść Aesculan z Herbapolu, to wyciąg z kasztanowca, najważniejsze ze pomaga:tak:

Do góry