reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam również:-):-):-)
U nas leje od rana i pogoda typowo depresyjna:-:)-:)-(
Maja zaczęła kaszleć z rana ale to może po tym syropie z cebuli:sorry::sorry::sorry:
Mi ubierało się prasowania z dwóch pralek i chyba mus się dzisiaj za to zabrać:confused2::confused2:

reklama
Witam i ja
Mlody juz w szkole a dziewczynki nie spia juz od po 7:no:Od razu obydwie rozebraly sie do golasa i :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzisiaj u na jest cieplutko a teraz wychodzi jeszcze sloneczko:tak::tak::tak:

PATRYSIU
Dzisiaj jest sroda:-);-)

aha dziewczyny dzieki za podpowiedz :-D:-D:-D:-D

pati środę dziś mamy :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
:cool2::cool2::cool2:
Cześć kobitki,

ja tylko wpadłam dzień dobry powiedzieć :tak:

Pogoda paskudna i dzieci troszke zaczynaja marudzić :eek:

Macie pozdrowienia od Anabubki, coś jej się pierdaczy i nie może bb odpalić :-(
dzieki za pozdrowienia :tak:
Witam również:-):-):-)
U nas leje od rana i pogoda typowo depresyjna:-:)-:)-(
Maja zaczęła kaszleć z rana ale to może po tym syropie z cebuli:sorry::sorry::sorry:
Mi ubierało się prasowania z dwóch pralek i chyba mus się dzisiaj za to zabrać:confused2::confused2:
moze treaz zaczyna jej sie odrywac flegma
ale poprawa napewno bedzie :tak:

Coś na poprawę humoru:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D
Może któraś głodna i się poczęstuje

Łał jakie nózki:-D:-D:-D:-D
bleeeeee :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

a twoj na ile :eek::eek::eek::eek:
Mój teraz pojechał na 1,5 miesiąca ale juz czas mija i 25 bedzie w domu a po 10 dniach znowu jedzie i dopiero na świeta przyjedzie
witam:-)
ja juz po sniadanku-dostałam dzisiaj do łóżka:-):-):-) :rofl2::rofl2:
głowa mnie boli troszke wiec zaraz ide sie położyc spowrotem bo widze że M też jescze do łóżeczka wskoczył:-D:rofl2:
Ale masz wygody no to dodzieła jak M jeszcze do łóżka wskoczył:tak:
Wiec witam i ja wtorkowo bodajze :eek::confused2::sorry:
nie wiem nawet ktory dzis dzien
albo sroda :cool2:
hehehe
pije wlansie kawke maly juz po sniadanku...
Dzisiaj środa o matko jak ten czas leci niedawno niedziela była ale niech leci

Witam i ja Kamilek tylko do 23:00 spał w łóżeczku potem zaczął płakac i nie dało sie zeby spał dalej w nim wiedz dałam go do łóżka i zaraz zasną ale wogule te noc miał niedobrą co chwilke pobutka i płacz a o 7:00 jak radosny ptaszek wstał wyspany:tak:

reklama
Hej laseczki
Pogoda za oknem deszczowa i paskudna
ja kontuzjowana z lekka jestem po wczorajszym tenisie bolą mnie kostki i kolano,daję czadu grubo choć jak wczoraj na noc wysmarowałam sobie kostki maścia to musze powiedzieć ,ze lepiej choć jedna kostka nadal bardzo boli ,musze trochę odpuścić z tym intensywnym sportem ,bo moje nogi mają co dzwigać:-D:-D:-D:-D
Pati płytki śliczne ,łazienka niczym morska bryza, taka odświerzająca na sam widok,podoba mi sie:tak::tak::tak:
Karmienie cyckiem tak dużych dzieci uważam za obrzydliwe i wyjątkowo niesmaczne:oo::-p:szok:

Do góry