reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:tak: hihi tak to już jest, że my jestesmy zwarte i gotowe do działań a tu panowie padaja :-):tak::-):tak: hihi
no czasem tak bywa niestety, ale po prawie 11 godzinach pracy na noc mogę mu wybaczyć;-)

A tak w ogóle, to nie wiem czy to wynik odstawienia pigułek, czy świadomości i chęci dzidziusia, mam ostatnio wielką ochotę na 'co nieco' - tylko albo czasu, albo możliwości brak... albo mąż pada na pysia:sorry:

reklama
ja się odezwę jak dojadę do domu bo szefowa w moim stanie dała mi dzisiaj wolne bo co chwile latam do WC i wymiotuje do usłyszenia za godzinę

no czasem tak bywa niestety, ale po prawie 11 godzinach pracy na noc mogę mu wybaczyć;-)

A tak w ogóle, to nie wiem czy to wynik odstawienia pigułek, czy świadomości i chęci dzidziusia, mam ostatnio wielką ochotę na 'co nieco' - tylko albo czasu, albo możliwości brak... albo mąż pada na pysia:sorry:

Wiesz co jak kiedyś brałam tabletki jakieś 6 lat temu to miałam właściwie prawie wstręt do przytulanek, a zaraz po odstawieniu ooooooooooooo ale miałam chetkę na M.:-D

Jak najbardziej..niestety wiele tabsów anty powoduje zmniejszenie libido,więc nie ma ochoty na seks!!!
...to u mnie tak bywało,że czasami mijał tydzień a ja nic...ale nie zawsze i tłumaczyłam sobie tym że biorę tabletki i że to one mogą mieć taki właśnie wpływ...i odstawiłam ale nie konieczne z braku ochoty na sex tylko z powodu pajączków na nogach no i po nowym roku zaczynamy starania o bobasa to trzeba dać sobie czas na oczyszczenie:)

reklama
Do góry