julia28
Mama lutowa 2007
jesli mozesz bede wdzieczna:-)pozdrawiamMoże w Dublinie tak pomału to idzie,pierwszy raz też czekałam 3 miesiące!
A możesz podać link do tej strony,gdzie składa się wnioski o katy europejskie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
jesli mozesz bede wdzieczna:-)pozdrawiamMoże w Dublinie tak pomału to idzie,pierwszy raz też czekałam 3 miesiące!
czy to znaczy ze zabieraja child benefit??? a tu znalazlam cos na ten temat:w formularzu cb1 wyraznie jest napisane kiedy należy ich poinformować o zmianach:Już o tym wspominałam, że teraz sprawdzają czy ma się opłacane składki i jest się ubezpieczonym. Robią problemy jak się nie pracuje![]()
Byłam się pytać bo w Swords jest Healt Center,powiedziała mi,że to może do 3 miesięcy trwać...i tak byłoAgusik,bardzo dziekuje za odp.W takiej sytuacji moge czekac spokojnie,bo widze,ze to trwa masakrycznie dlugo.A czy w trakcie oczekiwania dzwonilas tam?

Julia,ja nie znam linka,właśnie chciałam,żeby martuana podała:-)jesli mozesz bede wdzieczna:-)pozdrawiam
O,dzięki bardzo!Witam.Agusik dziekuje za odp.Podam Wam tego linka do kart europejskich,mam nadzieje ze tego szukacie.Tam powinien byc nr tel.www.ehic.ie pozdrawiam
A możecie mi,kochane powiedzieć czy to trzeba jakieś kryteria spełniać?Czy za te karty się płaci?Czy mając Medical Card,mogę dodatkowo aplikować o kartę europejską?
W kazdym razie jesli mija nam termin jednej to przysłaja zaraz formularze do wypełnienia na następna ( mowię o Medical card) i tez dość szybko ją dostajemy.Takze alleluja i do przodu ;-)Nie ma sprawki tylko ja niebardzo pamiętam robiłyśmy to razem ze znajomą forumkową Cytrusem;-)ja do niej dzisiaj zadzwonie i podam wamMoże w Dublinie tak pomału to idzie,pierwszy raz też czekałam 3 miesiące!
ale o ile pamiętam to wpisałyśmy po prostu karty-ubezpieczenia europejskie ie ale nie jestem pewna
Witam dziewczynki mam pytanko czy mozecie mi powiedziec co to jest i komu sie nalezy One Parent Family
i czy kobieta ktora nie jest mezatka i nigdy tu nie pracowala tylko jej partner czy w takim przypadku ona moze wziasc na siebie JB