reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No tak na nią nawrzeszczałam i klapsa w dupe dostała.
Przyszła listonoszka z listami i ja czytałam list z wanku taki wydruk ile na koncie jest a ta jak nie dorwie tej kartki i nieda :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zmieła ją dobrze ze nie potargała i poszła z rykiem na bajki
Ale Ty nerwusiata sie zrobilas Kochana;-):-)
Tez mam czasami takie momenty ze mnie doprowadzaja do szalu-niestety
Takse mysle teraz że fajnie miec taki ciążowy sówaczek a brzucha nie miec :-)
Hihi no fajnie
Mój Max właśnie się obudził:( tak szybko zleciał "czas wolny" odgrzewam krupniczek i jemy!:-) tzn On je! Słońce wyszło, więc chyba się wybierzemy na spacerek-gonitwę!:-D
No to smacznego:-)
ja mam nadzieje ze moj "wolny czas" jeszcze troszke potrwa:tak::tak::tak::-);-)Niech mlode spia jak najdluzej

reklama
Oliwka mnie własnie powaliła na łopatki :tak::tak::tak::tak:

poszłam ja budzić bo obiecałąm sobie że nie dam jej spać dłużej niż 1,5h i budze ją a ona mnie zobaczyła i mówi:

chcę spać.i mnie odpycha :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
potem mamo idź.chcę spać i się do mnie tyłkiem odwraca i w ryk :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jak dodac suwaczek?gdzie to szukac, zrobila sobie ale nie wiem gdzie sie go tutaj dodaje aby bylo go widac :-(

wejdx w ustawienia i wklej to w sygnature i zapisz i będzie Ci sie zawsze pojawiac jak napiszesz posta :tak::tak::tak::tak:

:szok::szok::szok::szok::szok:ale głupia gdzie sie tak rozebrac a nasza klasa schodzi na psy:tak:
Ale Ty nerwusiata sie zrobilas Kochana;-):-)
Tez mam czasami takie momenty ze mnie doprowadzaja do szalu-niestety

Hihi no fajnie

No to smacznego:-)
ja mam nadzieje ze moj "wolny czas" jeszcze troszke potrwa:tak::tak::tak::-);-)Niech mlode spia jak najdluzej
Oj to i tak łagodna byłam czasem mnie tak wyprowadzi z równowagi ze szok
oj, moze czeka na list od ukochanego...
wkurzyła się, że to jednak nie od niego i poczochrała papierek, no bądź kobietą, hihii
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam,dzień miałam rozwalony,bo jak czekałam na RTG (wyniki jutro) to z pracy zadzwonili,że a małym do lekarza jadą i mam czekać na telefon,czy do pracy mam.I miałam i byłam 2 godziny:crazy:.Jutro jeszcze lepiej bo 2 razy muszę jechać.
Witam wszystkie mamy! Chciałabym się do Was dołączyć, jestem mamą 15mc Maksa, mam 25 lat, obecnie nie pracuje, jestem w domu z synkiem. Choć sytuacja mnie zmusza do pracy zarobkowej ale nie jest tak łatwo w zawodzie!:( Mieszkam w Lublinie (jest może ktoś z LBN a dokladnie z Czubów?). Leci dzień za dniem,teraz jeszcze pogoda okrotna wiec i na dwór nie chce się nosa wystawiać!:( Buziaczki
Często nocowałam na Porębie na Szafirowej za czasów studiów;-):tak:
Już to konto zablokowali:sorry::tak:.

reklama
Do góry