karnitynka1982
Fanka BB :)
Asiu wiem ze juz to meczace ale jak znajdziesz chwilke to mi tez podeslij malutkie.załatwione![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asiu wiem ze juz to meczace ale jak znajdziesz chwilke to mi tez podeslij malutkie.załatwione![]()
Ja również. Mi tak inne kobitki nie przeszkadzają:-)
I jeszcze może pomogą jak nie będę sobie z czymś radzić albo nie będę czegoś wiedziała jeszczeJa również. Mi tak inne kobitki nie przeszkadzają:-)
I jeszcze może pomogą jak nie będę sobie z czymś radzić albo nie będę czegoś wiedziała jeszcze
Chyba , że będą same pierworódki tak jak ja...no tak doswiadczone mamusie sa jak skarb![]()
Nessi Słonko do łóżka;-) Wygrzej się, pośpij, poczujesz się lepiejA teraz mam ledwo temperature 35 :-( już nie wiem co mi jest ale zaczynam się naprawde zle czuć
Czy któraś z Was była na usg z inną osobą towarzyszącą niż jej mąż/partner? Ja idę w pon. z mamusią i jakoś tak dziwnie hehe) No ale mamusia zakochana we wnuczce pragnie ją zobaczyć, więc jej nie odmówię
![]()