reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

:cool2:
mój buzzik przyszedł. Widać ślady używania, ale super :-) ufff.... kolorek ekstra:-D tylko naklejki musze zdrapać do konca i kupić nowe...

reklama
no to GRATULACJE!!!!:):):):) ZRÓB FOTECZKI I WRZUĆ a tu masz napisane wszystko odnośnie macierzyńskiego: Zwolnienie lekarskie oraz urlop macierzyński w działalności gospodarczej | faq | pytania i odpowiedzi

no to super :-):-) czekamy na zdjecia teraz :-)

dzięki dziewczyny :-) zrobię jutro, bo teraz padam ze zmęczenia po zakupach i ciągle te skurcze mam .. czy Wasze się same podnoszą z nałożoną spacerówką? bo mój sie podnosi tylko na pusto, jak ma spacerwkę na sobie, to trzeba mu pomóc... :confused:
AGA - dzięki za linka!!!

dzięki dziewczyny :-) zrobię jutro, bo teraz padam ze zmęczenia po zakupach i ciągle te skurcze mam .. czy Wasze się same podnoszą z nałożoną spacerówką? bo mój sie podnosi tylko na pusto, jak ma spacerwkę na sobie, to trzeba mu pomóc... :confused:
AGA - dzięki za linka!!!
Wiesz że ja nie próbowałam razem ze spacerówką. bo sam to się rozkłada super nie wpadłam na to:(:( a spacerówkę schowałam:(:(

Wiesz że ja nie próbowałam razem ze spacerówką. bo sam to się rozkłada super nie wpadłam na to:(:( a spacerówkę schowałam:(:(

ja tez na to nie wpadlam :-D sprawdze jutro jak znajde sily na wyciagniecie spacerowki ;-) bo stelaza z gondolka juz nie chowam, niech sie wietrzy :-D hehehe przynajmniej tak to tlumacze rodzince.

moj wozio stoi jeszcze w piwnicy i dopiero go wyjme jak juz porzadki zrobie po remoncie i bede miala dosc miejsca by go postawic i przewietrzyc...ale babeczka od ktorej go kupilam...jak prezentowala mi go to otwierala stelaz bez spacerowki...wiec mysle ze ze spacerowka poprostu jest dosc ciezki i trzeba mu pomoc troszke :sorry:ale za to zastanawiam sie nad gondola...jak w domu ja zalozylam na adaptery od maxi cosi to dosc chwiejna jest ta gondola na tym stelazu..i moj pytal czy tak ma byc:confused2::sorry:szczerze mowiac niemam pojecia...wy macie jakies specjalne adaptery do gondoli(glebokiego)tez wam sie tak troche chwieje ten wozek???

kolejne pytanko do buzza - jak działa hamulec? jak przydeptuję czerwony to powinien się zblokować, a jak szary to odblokować? czy coś źle myślę?

kolejne pytanko do buzza - jak działa hamulec? jak przydeptuję czerwony to powinien się zblokować, a jak szary to odblokować? czy coś źle myślę?
dobrze myślisz:):) nie dostałaś instrukcji?? jak chcesz to podaj maila to ci zeskanuje i wyślę:) bo po polsku to tego troszkę jest.
ANJA ja nie mam pojęcia bo cały czas czekam na gondolę.

reklama
dobrze myślisz:):) nie dostałaś instrukcji?? jak chcesz to podaj maila to ci zeskanuje i wyślę:) bo po polsku to tego troszkę jest.
ANJA ja nie mam pojęcia bo cały czas czekam na gondolę.

bedę bardzo wdzięczna :-) izabk@vp.pl

nie podoba mi się jednak ten hamulec. Wdeptuje się tak jakos... niewyraźnie i chyba nie trzyma :growl: Albo ja coś nie tak robie... Pojade do sklepu też obejrzeć, jak to wygląda w nówce. Ale już mam nerwa :wściekła/y:

Do góry