reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
Ale mi sie dobrze dzisiaj spalo:tak::tak::tak:Ani razu sie w nocy nie obudziłam:-)Tylko raz tak jakby przez sen slyszalam jak Wiktoria cos tam gadala ale od razu spalam dalej:tak::tak::tak:I w ten oto sposob wstalam o 7;40:szok::szok::szok:a mlody na 8 do szkoly:-D:-D:-D:-p
Troszke zaspalam ale od razu lepiej sie czuje:-):tak:
Dziewczynki jakies grzeczne od rana,pogoda super i jest cieplo ,wiec zapowiada sie rewelacyjny dzine:-);-)

reklama
Witam i ja
Ale mi sie dobrze dzisiaj spalo:tak::tak::tak:Ani razu sie w nocy nie obudziłam:-)Tylko raz tak jakby przez sen slyszalam jak Wiktoria cos tam gadala ale od razu spalam dalej:tak::tak::tak:I w ten oto sposob wstalam o 7;40:szok::szok::szok:a mlody na 8 do szkoly:-D:-D:-D:-p
Dziewczynki jakies grzeczne od rana,pogoda super i jest cieplo ,wiec zapowiada sie rewelacyjny dzine:-);-)

a wiez ze istnieje cos takiego jak budzik??????????;)))))))))))))))))))))))))))))))))))
;p

Ja jescze leże w wyrku z - wstałam tylko sie napić:rofl2::rofl2:
ide spowrotem:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
helo helo rybaczki moje kochane:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

jak milo was widziec i do was zajrzec:-)

normlanie nie wiecie jak bardzo doskwierala teskonota jak przez ostatnie 2 dni nie moglam w ogole wejsc na bb.strona mi sie nie chciala otowrzyc

to ja tak szybko
pogoda sie spaskudzila pewnie jak wszedzie.ale tak od 14 do 19 bylo bardzo ladnie i baaaaardzo cieplo.o 20bylo 17stopni:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
wczoraj bylam z siora po jej kiecke slubna a przy okazji male zakupy.kupilam malej bucki nowki ,skorzane za 25zl,kurtke przeciwdeszczowa na polarku za 22zl ,tez nowke:-)i czapke az za 15zl.
a sobie tylko rajstopy:sorry:
razme z podroza nie bylo nas ponad 4godz.ale mala dzielnie to znisola.pod koniec ze zmeczenia juz glupwaki dostawala:-)zalozylam jej tetre ale wzielam tez nocnik(siora sieze mnie smiala ze nocnik biore),ale w koncu do samochodu to co za roznica.no i nocnik sieorzydal i od 2 dni bnie bylo zadnej wpdaki:-)
za to ostatnie 2 noce budzi sie z placzem strasznym.dzis na pewnio sie obudzi bo kolacji nie zjadla...nie chciala.

Paulina jutro jedzie do stolicy na wycieczke(oby nie padalo) i wroci dopeiro wieczorem wiec mam luzik.tzn nie calkiem bo spaoro sprztania bo w sbote czasu nie budiet:-)

to teraz ide poczytac.wkalejam fotki zakupow
super zakupki:tak:

Ja też chcę zobaczyć nową fryzurkę:tak::tak::tak:
napisze Ci na priv dane kontaktowe bo chyba Ciie nie mam na nk :laugh2:
Witaj
Witam nową mame bo chyba sie nie znamy:sorry::eek:
Hej, pisałam parę słów o sobie w wątki "skąd jesteśmy"
witam jeszcze raz. mam na imię Katarzyna i mam 8 miesięcznego synka. mieszkamy w Lublinie. Jestem jak na razie mamą niepracującą i siedzę w domu z małym.

Pozdrawiam wszystkie mamy, zmykam spać, mały już mi śpi, ale ostatnio budzi mi się w nocy, chyba będą ząbki.
Dobranoc;-)
witaj :-)
nie zazdroszcze zabkowania :confused2:
helo helo rybaczki moje kochane:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

jak milo was widziec i do was zajrzec:-)

normlanie nie wiecie jak bardzo doskwierala teskonota jak przez ostatnie 2 dni nie moglam w ogole wejsc na bb.strona mi sie nie chciala otowrzyc

to ja tak szybko
pogoda sie spaskudzila pewnie jak wszedzie.ale tak od 14 do 19 bylo bardzo ladnie i baaaaardzo cieplo.o 20bylo 17stopni:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
wczoraj bylam z siora po jej kiecke slubna a przy okazji male zakupy.kupilam malej bucki nowki ,skorzane za 25zl,kurtke przeciwdeszczowa na polarku za 22zl ,tez nowke:-)i czapke az za 15zl.
a sobie tylko rajstopy:sorry:
razme z podroza nie bylo nas ponad 4godz.ale mala dzielnie to znisola.pod koniec ze zmeczenia juz glupwaki dostawala:-)zalozylam jej tetre ale wzielam tez nocnik(siora sieze mnie smiala ze nocnik biore),ale w koncu do samochodu to co za roznica.no i nocnik sieorzydal i od 2 dni bnie bylo zadnej wpdaki:-)
za to ostatnie 2 noce budzi sie z placzem strasznym.dzis na pewnio sie obudzi bo kolacji nie zjadla...nie chciala.

Paulina jutro jedzie do stolicy na wycieczke(oby nie padalo) i wroci dopeiro wieczorem wiec mam luzik.tzn nie calkiem bo spaoro sprztania bo w sbote czasu nie budiet:-)

to teraz ide poczytac.wkalejam fotki zakupow
hej hej rybaku Ty jeden :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
fajne zakupy i nie drogie :tak:
Witam i ja
oj mama mama chyba budzik Ci sprezentujemy :-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry