reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

dobra ja tez sie witam ... sniadanko sie grzeje a ja dopiero zwlekam sie z wyrka ... jkos nie moglam dzis oczkow otworzyc :)
myslalam ze popiore jeszcze troche ale niestety nie bo mam wczorajsze jeszcze mokre i musze najpierw jedno wysuszyc a potem brac sie za nastepne ...

nicto cos wymysle :)

reklama
To ja też się witam z rana:-):-)

Kulaszula jasne że cię pamiętamy;-)

Co do dokarmiania dzieci to ja znam taki ekstremalny przypadek że mama dawała 3 miesięcznej córci przez butelkę zupę z kurzych nóżek (niby są bardzo zdrowe ale dla starszych dzieci!) zmiksowaną z jarzynami:szok::szok::szok:
I się głupia cieszy że rośnie jak na drożdzach!

Mea a nie wiesz do jakiego oni tam doktora trafili w tym Bielsku?

Cześć laseczki,
dopiero was nadgoniłam, szok.
Zaraz się ubieram i lecę Amelce wpłacić kasę na wycieczkę, bo jedzie do nowego dino parku i do parku miniatur w poniedziałek :tak:
50 zł nie moje ale ile szczęścia :-D

Potem na 15tą idę z nimi na kontrolę do lekarza.
No i wieczorkiem jedziemy z moim A. po łóżeczko dla małego bo koleżanka mi daje, bo widzi, że lerzymy (kochana jest po prostu).

W sumie ja już ubranka dla dzidzi i koszulki dla siebie do szpitala mam.
Mam wanienkę i kołyskę i przewijak i będzie łóżeczko.
Pościele też mam :tak:
Jeszcze kosmetyki, czapka i szaliczek, dla mnie wkładki i podkłady i wózek myślę, że jeszcze z 400 zł i już wszystko będzie.
Tylko to 400 dopiero w listopadzie będę miała :wściekła/y: Ale nic to damy radę :-D

Hej Dziewczyny,

Witam się i ja. Wczoraj nadrabiałam Waszą produkcje i jak doszłam do końca to padłam. Młody mi chyba atakował żołądek bo było mi masakrycznie niedobrze i zasnąć nie mogłam. Buuuuuu

Hot Chocolate - w W-wie rzadko się zdarza żeby ktoś miejsca ustąpił więc normalnie sukces. Ja nadal w sklepach, na poczcie, czy nawet w aptece przerabiam akcje - My nic nie widzimy, ale mam fajny telefon kom., albo ta paczka gum jest taka interesująca. Ludzie mają w d... to że ktoś jest w ciąży, klapki na oczach.

Mea - byłam ponownie testować Mikado. My jednak weźmiemy citi cara. Jakoś za sztywno mi w bostonie. Bostona chyba lepiej na szprychach chwycić, zawsze to dodatkowa amortyzacja. W citi carze plasty to świat i niebo przez pasy - podobno nic się z nimi nie dzieje a i czyścić troszke łatwiej. No i myśle nad śpiworkiem bo widziałam i srednio mi się podoba - jakiś taki nie za ciepły się wydaje.

Moja mama wystartowała z zakupami ciuszkowymi. Normalnie w szoku jestem. Kumpele w pracy poprzynosiły jej ciuszki i chyba postanowiła że sama też chce coś ponabywać.

Mea - byłam ponownie testować Mikado. My jednak weźmiemy citi cara. Jakoś za sztywno mi w bostonie. Bostona chyba lepiej na szprychach chwycić, zawsze to dodatkowa amortyzacja. W citi carze plasty to świat i niebo przez pasy - podobno nic się z nimi nie dzieje a i czyścić troszke łatwiej. No i myśle nad śpiworkiem bo widziałam i srednio mi się podoba - jakiś taki nie za ciepły się wydaje.

no u nas stanelo na bostonie na szprychach i wszystkie kola pompowane, do tego adapter fotelikowy do maxi-cosi i bez spiworka bo mam jeszcze po dzieciach siostry wiec nie potrzebuje :)

a na jaki kolorek sie decydujesz ostatecznie ?? bo my bylismy zdecydowani a teraz mamy watpliwosci :) normalka :)

Mieliśmy wybrany B1 - taki ciemny szary z kołami zielono-żółtymi bo Mój zachwycony że taki trekkingowy. Ale jak byłam wczoraj to facet pokazał mi co dostał nowego i zgłupiałam. Ale kupować będziemy w grudniu więc czas na zastanawienie jest. :-D Ale ogólnie kolorki są fajne bo takie nasycone i wyblakłych tzn. bezpłciowych, brzydkich wogole nie widziałam.

Aaa, sprawdzałam te budki. Jedne klikały a drugie nie :confused2:

Mieliśmy wybrany B1 - taki ciemny szary z kołami zielono-żółtymi bo Mój zachwycony że taki trekkingowy. Ale jak byłam wczoraj to facet pokazał mi co dostał nowego i zgłupiałam. Ale kupować będziemy w grudniu więc czas na zastanawienie jest. :-D

Aaa, sprawdzałam te budki. Jedne klikały a drugie nie :confused2:

my tez dopiero w grudniu bedziemy zamawiac ... a ciekawe od czego te budki zaleza ... wolalabym taka cicha bo mnie szlak rafia ze klikaja !!

Wstałam :-D
toż jakie miałam straszne sny dzisiaj.. :(
a Nikola ta mi dokuczała w nocy że wyspana jestem tyle co wcale..
dzisiaj znowu spadam do mamusi bo mi moich ulubionych śledzi w zaprawie zrobiła :-D
no i może po sklepach pobuszujemy. :-D ale to dopiero popołudniu..
póki co czeka mnie kąpiel.. mONż śpi jak zwykle.. no i jakiś obiad upichcić.. :-D

reklama
Do góry