reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
Ja jak budzik dzwoni to muszę od razu wstawać bo jak nie to zasypiam na 100%.
my dziś do przedszkola musimy iść bo do 10 każdego m-ca mus czesne zapłacić, a ponieważ Maja we wrześniu chodziła tylko dwa tygodnie to o jakieś odliczenia trzeba się upomnieć:tak::tak::tak:
U nas za oknem też ładnie, ale to podobno ostatnie takie piękne dni

reklama
no i ja tez witam...

noc byla nawet ale rano ciezko bylo wstac a wstalismy przed 7 :confused2:
ja juz po kawce...
ale dzisiaj mi maly narobil...
puscil autko i chcial przed nim uciec i tam sie pylnal ze sie poslizgnal na swojej skarpetce i odarl sobie plecy o rog takiego drewnianegfo podestu na klime - masakra juz z samego rana byl ryk - slad jest i bedzie przez dluzszy czas :confused2:

ja zmykam
Sewek narobil mi sprzatania
skruszyl wszystkie ciata z polmiski i mam odkurzania :confused2::confused2::confused2::confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
helo helo rybaczki moje kochane:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

jak milo was widziec i do was zajrzec:-)

normlanie nie wiecie jak bardzo doskwierala teskonota jak przez ostatnie 2 dni nie moglam w ogole wejsc na bb.strona mi sie nie chciala otowrzyc

to ja tak szybko
pogoda sie spaskudzila pewnie jak wszedzie.ale tak od 14 do 19 bylo bardzo ladnie i baaaaardzo cieplo.o 20bylo 17stopni:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
wczoraj bylam z siora po jej kiecke slubna a przy okazji male zakupy.kupilam malej bucki nowki ,skorzane za 25zl,kurtke przeciwdeszczowa na polarku za 22zl ,tez nowke:-)i czapke az za 15zl.
a sobie tylko rajstopy:sorry:
razme z podroza nie bylo nas ponad 4godz.ale mala dzielnie to znisola.pod koniec ze zmeczenia juz glupwaki dostawala:-)zalozylam jej tetre ale wzielam tez nocnik(siora sieze mnie smiala ze nocnik biore),ale w koncu do samochodu to co za roznica.no i nocnik sieorzydal i od 2 dni bnie bylo zadnej wpdaki:-)
za to ostatnie 2 noce budzi sie z placzem strasznym.dzis na pewnio sie obudzi bo kolacji nie zjadla...nie chciala.

Paulina jutro jedzie do stolicy na wycieczke(oby nie padalo) i wroci dopeiro wieczorem wiec mam luzik.tzn nie calkiem bo spaoro sprztania bo w sbote czasu nie budiet:-)

to teraz ide poczytac.wkalejam fotki zakupow
Super zakupki
Witam i ja
Ale mi sie dobrze dzisiaj spalo:tak::tak::tak:Ani razu sie w nocy nie obudziłam:-)Tylko raz tak jakby przez sen slyszalam jak Wiktoria cos tam gadala ale od razu spalam dalej:tak::tak::tak:I w ten oto sposob wstalam o 7;40:szok::szok::szok:a mlody na 8 do szkoly:-D:-D:-D:-p
Troszke zaspalam ale od razu lepiej sie czuje:-):tak:
Dziewczynki jakies grzeczne od rana,pogoda super i jest cieplo ,wiec zapowiada sie rewelacyjny dzine:-);-)
No to ładnie ale zawsze musi byc pierwszy raz:tak:

witam was dzopki czwartkowo, u mnie tez pogoda taka jakas nieciekawa, zaraz spadam sobe herbatke zaparzyc i jestem cala na bb tak jak wczoraj obiecalam :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ja potarfie ylaczyc budzik i przymknac oko na chwile i zaspyaim wtedy:rofl2:
dobra maa wstala to ja zmykam cos porobic.moze sie nie rozpada bo siechmurzy:crazy:
milego dnia
ja zasypiam tak samo, tylko ze nie do szkoly ale do pracy :sorry::sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D:-D

My juz po sniadanku:tak::-)Sprzatac w sumie duzo nie musze bo wczoraj wszystko sprzatalam:-pWiec jeszcze troszke sie poobijam i wyjde na dwor z dziewczynkami

PATRYSIU
Biedny Sewciu:no:Wyobrazam sobie jak musial plakac
Ucaluj Go

heja mamki Nie bylo mnie jeden dzien bo musialam na nowo kilka rzeczy wgrac na kompa ;/
No ale teraz juz jestem U mnie dzis pogoda zaczyna robic sie superr :) Jakis obiadek wykombinuje i na spacerek z malutka i na kawke z kumpelami :))

Milego dnia wam zycze kochane :))

reklama
Do góry