reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja pierwszą dzidzię też rodziłam w gda w wojewódzkim i byłam bardzo zadowolona:-) tak ogólnie to jestem z Tczewa ale niezytbnio podobała mi sie tczewska porodówka, moi znajomi którzy rodzili w naszym szpitalu narzekają... więc o 3 w nocy jechaliśmy do gda do wojewódzkiego a teraz z drugą dzidzią też chcę wojewódzki i mam nadzieję, że zdążymy:-) oo to fajnie że masz blisko siebie dobry szpital:-) ja niestety nie mam zbytniego zaufania do naszego szpitala - żadnych dodatkowych badań nie robią dziecku a tam to przynajmniej wszystko tak jak należy i oczywiście inne podejście do rodzącej:-)

reklama
witaam czwartkowym rankiem ;-)

tak czytam ze fajnie macie ze sie tak przytulacie a moj maz jak z pracy przyjdzie to tylko buzi da powie czesc kochanie i jak ja sie nie przytule to on sie nie przytuli :zawstydzona/y: z reszta jak ogladamy tv i lezymy kolo siebie yy tzn jak ja ogladam a on jak zwykle gra na taczu albo siedzi na necie to nie ma jak sie przytulac i dupa zdko kiedy przytula mnie i brzuszek :-( czasem fajnie a teraz juz mi tego brakuje moze zaczynaja mo hormony znow szalec bo wczoraj wieczorem plakalam jak lezal obok :-( ehhh

ja tez mialam dzisiaj tyle rzeczy zalatwic a chyba skonczy sie tylko na szkole... musze isc zmienic nazwisko w dokumentach bo juz mam dowod nowy ;-)

Czyli nie tylko ja wczorajszy wieczór spędziłam na płakaniu;-)
Teraz przez te hormony to naprawdę nie wiele potrzeba by zacząć ryczeć.
Do mnie mąż powiedział WEŹ SKOŃCZ..jak marudziłam i już miałam powód zasmarkać wersalkę:-)
Najlepsze jest to,jaka ja nieszczęśliwa przy tym się czułam...teraz to chce mi się śmiać samej z siebie.
U nas w Słupsku pogoda też nie ciekawa..jak to na pomorzu...jesień..eh..

Witajcie Kinder Niespodzianki !!!!!!!!!!!!!!

nie uwierzycie....wczoraj bylam na zakupach z M w tesco i kupowalam paluszki rybne na obiad i jak zobaczylam rolmopsy to myslalam ze wyskocze jej za ta lade i zjem wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!!! az se musialam kupic i 3 zjadlam odrazu hehehe pierwszy raz cos takiego ale jedengo se zostawilam na dzisiaj hihih :):)

dzisiaj mam wizyte u gin....znowu mi zrobi usg ale nie dowiem sie chyba czy chlop czy babuszka cos tam ostatnio nie zobaczyla i dzisiaj znowu szkoda ze maz nie pojdzie ze mna niestety ma taka prace ze nie moze sie urwac :(:(:( zas kasiorka pojdzie....ale wieczorkiem mam jazdy o 19 wiec zanim wroce to bedzie 21 i niewiem jak to wytrzymam jak o 20 chce mi sie juz spac :cool2::cool2:.....damy rade z mlodym/mloda...
wszystko posprzatalam wiec teraz loooozik moge sobie z Wami popisac....ale :tak::tak::tak:;-);-)M dzisiaj kupi mi laptopa!!!!!! tzn jak dostanie na raty hehe ale mysle ze tak taki fajowyyy z kamr=erka wiec bede miala jak sobie robic sama fotusie ....Wszystkieee dla Was hhi..

U nas jak bedzie chłopak to M powiedział, że od razu jedziemy do sklepu po maleńką koszule w kratkę:-D Też chcemy by byl "mały tatuś":tak::-D A mój M to przeważnie w koszulach, tak elegancko. Choc nie powiem bo w domu to normalnie zakłada jakąs koszulkę na krotki rekaw z kapturem:-p:-D Kiedyś chodził jakiś chłopak po domach i pieniądze zbierał na jedzenie i myślał, że M ma 17 lat a ja, że jestem jego siostrą:-D
- koszule w kratke...ja mam jakies 4 dla mojego syna...to jest poprostu cudne!!!!!!!!!!!!!!!!! jeda z takim sweterkiem hehehe faceci sa fajnie hehe....take jakies ubranko na wzor taty no no tatus peknie z dumy :)

Tylko wizyta u ginekologa ma teraz sens,skoro testy nic nie wykazały.Ja wielokrotnie robiłam testy wmawiając sobie objawy ciąży...i tylko raz w życiu zobaczyłam 2 czerwone kreski:)Ten raz gdy naprawdę jestem w ciąży...
Może Twoje objawy to efekt antykoncepcji.

Witam,dopiero teraz znalazłam to forum mimo że wczesniej korzystalam z kalndarza babyboom:)
Mam nadzieję ze mnie przyjmiecie do swojego grona:) Ja tez mam termin porodu na marzec,mimo ze lekarka oficjalnie mi tego nie podała ale wyliczylam sobie sama,oczywiscie z pomoca internetu. Dziś zaczął mi się 18 tydzień.
Mam pytanko do Was,bo mnie to nie pokoi: Czy czujecie ruchy swojego dzidzusia? Wszedzie pisza ze juz sie powinno czuc a ja nic...
Pozdrawiam

ja od tego ryczenia czasem sama siebie mam dosc :-p ale jak smarkjam a maz sie pyta czy placze to odburkuje ze nie!! ;-) np wczoraj to plakalam z powodu takiego ze stwierdzilam ze go juz ni epociagam fizyczni ebo jestem gruba i mam juz rozstepy gdzieniegdzie... chyba dlttego ze mnie nie przytulal ... ;-)

czarnuszka yyy a co to sa rolmopsy??? :confused: jakies rolady rybne czy miesne czy co takiego?? bo ja nie znaju :-):-p

Witam marcóweczki :) u nas pogoda również kiepska, cały czas pada, ale tak sobie myślę, że marzec to super pora na poród, akurat zacznie powoli robić się cieplej, najlepsza pogoda na spacerki z bąblami :)

A ja dzisiaj lepię pierogi z mięsem, takie domowe są najlepsze.

Ostatnio miewam bóle brzucha, takie ukucia, czy też tak macie?
W ogóle zauważyła, że druga ciążą jest zupełnie inna od poprzedniej, mam inne smaki, dzieciątko mało czuję, z Dawidem było zupełnie inaczej. A jak jest u mamuś, które są po raz kolejny w ciąży? Pozdrówka.

reklama
sabiniorka witamy cieplutko ;-)
na poczatek zapraszam na watek "to i owo o marcoweczkach " tam sie przedstawiamy i troche o sobie skrobiemy. co do ruchow dzidziusia to niektore z nas czuja juz a niektore nawet te z 19tc i kilkoma dniami jeszcze nie wiec spokojnie :) a jestes w ciazy pierwszy raz?? bo ruchy moga wystapic nawet od 20tc i troch epozniej wiec nie ma sie czym martwic :tak:

Do góry