Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
- witaj! ruchy sie czuje ok 20 tygodnia tylko te ktore juz rodzily albo sa bardzo szczupłe moga czuc wczesniej wiec nie masz sie co martwicWitam,dopiero teraz znalazłam to forum mimo że wczesniej korzystalam z kalndarza babyboom
Mam nadzieję ze mnie przyjmiecie do swojego gronaJa tez mam termin porodu na marzec,mimo ze lekarka oficjalnie mi tego nie podała ale wyliczylam sobie sama,oczywiscie z pomoca internetu. Dziś zaczął mi się 18 tydzień.
Mam pytanko do Was,bo mnie to nie pokoi: Czy czujecie ruchy swojego dzidzusia? Wszedzie pisza ze juz sie powinno czuc a ja nic...
Pozdrawiam
- ojeju to faktycznie hormony wariuja....moze maz poprostu sam woli Cie lepiej nie dotykac bo widzi jaki masz humor i woli nie spowodowac zebys plakała....a najlepiej to mu powiedz co Cie krzywdzi....a rolmopsy to takie roladki ze śledzia i w środku ogorek kiszonyja od tego ryczenia czasem sama siebie mam doscale jak smarkjam a maz sie pyta czy placze to odburkuje ze nie!! ;-) np wczoraj to plakalam z powodu takiego ze stwierdzilam ze go juz ni epociagam fizyczni ebo jestem gruba i mam juz rozstepy gdzieniegdzie... chyba dlttego ze mnie nie przytulal ... ;-)
czarnuszka yyy a co to sa rolmopsy???jakies rolady rybne czy miesne czy co takiego?? bo ja nie znaju :-)
![]()