reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witaj Kinga :-) ale Tyś romantyczna :tak: ładnie to napisałaś :-) też lubię taką polską złotą jesień :tak: u nas dziś nie pada i jest ciepło ale pochmurno.
;-) każda pora roku ma swój urok no nie...
Witaj witaj Paulina:-) pamietaj aby pisać prędko nam tu jak bedziesz wyniczki miała :happy:

dobrze że to już łikiendzik się zbliża.... :)

kiki jasne... mamy tu siebie i mi to bardzo pasuje bo czuje sie z wami już jakoś zżyta :) Buzka

reklama
Bershka ...teraz dopiero przeczytałam i mysle , że niestety cos w tym jest...choc to są bardzo indywidualne sprawy...ja jednak wierze , że jedynym i najlepszym sposobem na wszystkie problemy w małżeństwie jest szczera rozmowa ...a to wbrew pozorom najtrudniejsze ..........
mielismy kiedys z M powazny kryzys ....pojechalismy na rekolekcje dla małżenstw....2 dni zmieniły całe nasze zycie i nasze małżeństwo ....nauczylismy sie jak ze soba rozmowiac , a poniewaz my oboje jestesmy zbyt impulsywni to za rada osób tam będących piszemy do siebie listy ....to świetny sposób ...bo nie ma przekrzykiwania , przerywania i trzaskania drzwiami....trzeba tylko kochac i chciec :):)

ale nie wiem czy to w ogóle na temat to co napisałam hehehe:-D:-D:-D:-D:-D
dokladnie aniu rozmowa i jedno slowo przepraszam tak wiele w zyciu potrafi zmienic..
Miłość to najcenniejsza rzecz na świecie. To dzięki niej człowiek jest szczęśliwy, ale wystarczy jedna chwila by ją zniszczyć i nigdy nie wybaczyć sobie tego błędu a zarazem zranić najbliższą i ukochaną nam osobe. Przez te pare sekund niszczymy ten wielki dar Boga jakim jest miłość. A gdy uświadomimy sobie jak wiele tracimy, próbujemy zdobyć się na odwagę aby powiedzieć to proste a zarazem tak wiele dające słowo - "Przepraszam!";-):tak::-)

Dzień Dobry ;-)

Dzastina ja też pierwsze słyszę o tym badaniu bioder :eek::sorry: a co do witamin dla M to mój jadł przez jakis miesiąc Androvit :) nie wiem czy to coś pomogło, no ale nie zaszkodziło :) Gratuluję zdanego prawka :-)

Royanna a ja nie wiem czy Mały sie spieszy na świat czy nie bo nie mam porównania tak jak Ty z poprzednią ciążą :sorry: ale też chciałabym donosić do końca, albo trochę krócej, mogłabym rodzić na koniec października :-) myślisz że historia lubi się powtarzać w przypadku Twoim i mamy? hmm zobaczymy, ja życzę Ci żebyś do końca donosiła ciążę i tak jak mówiła połozna poród był błyskawiczny, oby tylko zdążyć do szpitala dojechać ;-):-)

Anufifi dzięki za przepis :-) zrobiłabym tę sałatkę w sobotę, ale ja chyba nie moge jeść fety, więc tylko dla M..:sorry:

Margaritta Twoje dziewczynki absorbujące - szczególnie Niki, ale widzisz siostra sobie już dwójkę odchowała i teraz znowu ciąża to może za jakiś czas i Ty się skusisz na kolejne bejbe :-);-) Pozdrawiam i ściskam mocnooooo!

Paula no trudno że trzeba czekac jeszcze na wyniki, najwazniejsze jednak żeby były dobre! :tak:

Bershka ja tez się baaardzo cieszę że z Kubusiem coraz lepiej! :tak:

Gosia no nareszcie lepiej się czujesz, a mnie mdli jakoś...:eek::confused2:

Patrysiu Wszystkiego Najlepszego dla Syneczka!!! :-D:-D:-D

Czarodziejko, Kiki, Kinga - Pozdrawiam!

Idę coś przekąsić, a właśnie - ostatnio cały czas bym jadła...:)

beti..

Jest w wielu sercach kącik malutki, dla Tych cierpiących, dla Tych cichutkich, którzy naprzeciw wszystkiemu złemu pomocną dłoń dają bliźniemu. Mnie nie zawodzi pamięć o Tobie i kącik w sercu dla Ciebie mam.i zycze ci z calego serduszka duzo milosci zdrowka szczescia.pocieczy z corek..zdrowych 9 miesiecy..latwego rozwiazania ZDROWEGO DZIUDZIUSIA I WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE ZYCZYSZ::STO LATEK I JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ:::

paula ja weekend to zawsze fajnie..co nie?

Kiki piątek to najfajniejszy dzień tygodnia :tak: i już jutro jest :-)

;-) każda pora roku ma swój urok no nie...
Witaj witaj Paulina:-) pamietaj aby pisać prędko nam tu jak bedziesz wyniczki miała :happy:
dobrze że to już łikiendzik się zbliża.... :)

Kinga oj dobrze dobrze :-) i napewno napisze od razu jak odbiore wyniki :tak:

PYSZCZKU witam

margarito jak sie ciesze ze sie odezwalas..zagladaj czesciej do nas..a siostrze gratuluje ciazy..fajnie tak dzieciaczki odchowane i nastepna ciaza,,wszyscy tam zwariuja na punkcie takiego maLEGO SKARBA W DOMKU::TAK TEZ JAK U NASZEJ BETI::

royanna lepiej by bylo gdybys donosila ciaze zawsze dzidzi dobrze u mamusi i nigdzie indziej nie dostanie tego co u ciebie w lonie..wiec kulaj sie jakos do konca..

I dla małego solenizanta Dominiczku Wszystkiego Najlepszego maluchu! Żebyś w każdym dniu czuł się jak dziecko:-)

U mnie pomalutku...
w moim mieście wczoraj padało i dziś pada..deszczowo jest.
Wolałabym aby ta jesień była rozświetlona i sentymentalna w złotej sukience w koralach z czerwonej jarzębiny.. Chciałabym jesieni z paletą tych niezwykłych barw i z tym niezwykłym zapachem zasuszonych liści i ziemi po deszczu z lekkim wiatrem we włosach.. Dziś jesienny deszcz za oknem wali w parapety. My z Filipem patrzymy przez okno na mokre ulice, a liście tańczą na wietrze.. ludzie śpieszą do domów... a w domu przyjemnie ciepło jest :)
Ahh jesień to taka sentymentalna pora roku jest..
Siedzę sobie w fotelu z kubkiem kawy.. syn się bawi.. Miło jest.

:happy:

dziękuje :-):-):-) ślicznie napisałaś:tak:ciekawe czy o zimie znajdzie się coś miłego :rofl2::sorry:

Patrysiu nie było wyników :-( może bedą jutro a jak nie to dopiero w przyszłym tygodniu...

.

bede czekać :tak:najważniejsze że badanie zrobione i tylko teraz czekać;-)

Margaritta Twoje dziewczynki absorbujące - szczególnie Niki, ale widzisz siostra sobie już dwójkę odchowała i teraz znowu ciąża to może za jakiś czas i Ty się skusisz na kolejne bejbe :-);-) Pozdrawiam i ściskam mocnooooo!

Patrysiu Wszystkiego Najlepszego dla Syneczka!!! :-D:-D:-D
dziękuje :-):-):-)

no widze że ja jakieś posty ominełam :zawstydzona/y:MARGARITTA gratulacje dla siostry i zycze abyś także ujżała już niedługo II kreseczki;-)

KIKI dziękuje :-):-):-)

:-)cześć cioteczki:-)

dziękuje ślicznie za pamięć:-):-), aż mi się cieplutko na sercu zrobiło jak to przeczytałam:-):-)

DOMINIKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANY Z OKAZJI 2 LATEK:-):-):-)

u mnie jak narazie wszystko ok, maleństwo się dobrze rozwija, teraz 12 idziemy znowu popodglądać jak rośnie:-)

mało mnie, bo pracy opór, ale poczytuje co u Was i cieszę się, że Kubuś Bershki już ma co złe za sobą:-)

Royanka narazie dolegliwosci mnie nie łapią i już chyba nie złapią:-), ale moja mamita ani ze mną, ani z moim bratem też nei wymiotowała, więc to chyba rodzinne:-)

Kiki księzniczka jest sliczna, a chłopcy to prawdziwi przystojniacy:-)

Margarittka pisze do Cie na gygy, gratuluje siostrze:-) i buziaki dla księzniczek:-)

Paula jak tam kochana, staranka rozpoczęte? :-)

Pyszczku, Kinga, Agniesiak, Gie-osia, Pati, Dzastina, Kinga, Agatka, Sulwuś, Anulka i wszystkie niewymienione - wielkie buziaki:-)

czarodziejko jak synus w brzuszku-grzeczny?
Grzeczny grzeczny ale czkawkę to ma non-stop!!!!

Czarodziejko, Kiki, Kinga - Pozdrawiam!

Idę coś przekąsić, a właśnie - ostatnio cały czas bym jadła...:)
I ja Cię kochana cieplo pozdrawiam

Beti, Dominiczku....100 lat dla Was:)))
14062_misio6.jpg

reklama
Paula jak tam kochana, staranka rozpoczęte? :-)

Beti bardzo bym chciała ale najpierw postanowiłam się przebadać :tak: i teraz czekam na powtórne wyniki cytomegali bo wyszedł wynik niejednoznaczny i musiałam powtórzyć :-( potem jeszcze usg narządów rodnych i rtg klatki piersiowej i zastanawiam się jeszcze czy nie zrobic badania na przeciwciała przeciwko ospie :confused: moja ginka twierdzi że przesadzam ale ja wolę mieć czyste sumienie i ze spokojem planować dzidzie :tak: także jak wszystkie badania wyjdą dobre to staranka zaczniemy gdzieś w połowie listopada :tak:
p.s. ciesze się że tak dobrze znosisz ciąże :-) i koniecznie daj znać po usg :tak:

Do góry