reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
No my mieszkamy sami więc nie ma kto gotować, męża cały dzień nie ma, on gotuje w weekendy jak ma wolne.U mnie na razie szyjka się trzyma, rozwarcia brak, ani się nie skraca, tylko brzuszek twardziel i nisko położony.
nie przejmuj sie moze to uroda;-)
u mnie szyjki brak czesco pochwowa 60% a rozwarcia nie ma wiec leze plackiem;-)
ale z dnia na dzien czue sie lepiej psychicznie bo wem ze maly z dnia na dzien silniejszy;-)
my mamy miszkanie nad tesciami babcia wiec obiadki mam z dolu...
ale juz jakos mam plan dnia:)
wstaje o 6 robie sniadanie dla siebie i meza on do pracy a ja przed kompa i tv i leze caly dzien(dzien dobry tvn, brzydula, na wspolnej hehe pomiedzy tym mtv albo jakas viva) obiad mi przynosza z dolu, wieczorem r0bie tylko kolacje ale odkad leze sa to tylko kanapki:-D
a potm spanie i tak na okraglo:)
w sumie jest zajcie co 6 godzin jeden lek drugi co 8 jest o czym myslec i pamietac;-)

nic dziewczyny fajnie sie z wami pisze i wczuwa w to wszytsko no ale spadam upichcic meżowi obiadek bo niedlugo wraca z pracy :-):-) milego dalszego dnia

Mea ja też nie mam obrazków :-(
No i znowu masz robotę :-D

Oki doki laleczki idę dzieciaki ubrać i do lekarza.
Haha jak mi się powiedziało ubrać :-D:-D:-D
A od grudnia znowu trzeba będzie dosłownie ubrać a nie tylko powiedziać proszę się przebrać :-D

wika20 no naprawdę dobrze, że te trzy szpitale są blisko siebie. Ja lubartowską widzę z balkonu, jaczewskiego też bym widziała, ale drugi blok mi zasłania.
Dobrze, że my opony zimowe mamy kupione, tylko w odpowiednim czasie wymienić. Przegląd zrobiony w sierpniu i o ile nic się nie dzieje to tylko wydatek na paliwo.

reklama
a kto widzi tygrysa ??

picture10672.gif

Do góry