reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
wika20 no naprawdę dobrze, że te trzy szpitale są blisko siebie. Ja lubartowską widzę z balkonu, jaczewskiego też bym widziała, ale drugi blok mi zasłania.
Dobrze, że my opony zimowe mamy kupione, tylko w odpowiednim czasie wymienić. Przegląd zrobiony w sierpniu i o ile nic się nie dzieje to tylko wydatek na paliwo.
Ja widze z okna szpital na krasnickich ale za duzo sie tam nasłuchałam rzeczy o tym szpitalu i w zyciu bym tam nie pojechala rodzic...

Witam po południu:-) Wstałam dziś po 12.... masakra:eek: i wcale nie czuje sie najlepiej, jakaś taka bez zycia jestem.
Mea, ja też obrazków nie widze ale mnie sie to nawet podoba;-) Tak wszystko łatwiej znaleźć i czytelnie jest, jak dla mnie możesz nie kombinować z obrazkami;-)

reklama
moka dobrze slyszalas mojej kolezanki siostra rodzila tam i niestety:-:)-:)-( zle dziecko bylo ulozone nie zauwazyli tego z cc zwlekali kazaki naturalnie rodzic dziecko polamane nozki raczki i przezylo tylko 4 dni doslownie paranoja i matka tez byla w krytycznym stanie ale przezyla .

Do góry